All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Ditt eget pris prov

Helspark Ling till halva priset

 1. ditt eget pris prov
 2. Så mycket kostar

 • Ingår - uteslutna

  De flesta hantverkare ger priser < 999> uteslutna moms. Vissa anger automatiskt priserna inklusive material, såsom massa och färg. Måla har ett annat pris, så det är inte en dum idé att få en färgtyp redo innan du begär en prisuppskattning. Dessutom är det värt att fråga hur många gånger de förväntar sig att gnista - eventuellt måla. merkostnader

 • Vissa målare bör ha betalat extra för att ställa in, och om de måste bära utrustning i golv, etc. Kontrollera att alla utgifter som ingår i den slutliga beräkningen.

  Inspektion

 • Några av målarna vi talat med vill se muren som skulle gnistrar tills de gav en slutlig offert. Vid inspektion får du den mest exakta prisuppskattningen, eftersom priserna är vanligtvis priser. En prospektering är ofta fri, men det här är värt att kontrollera, så att du inte använder onödiga tusentals patchar för att få en överblick över marknaden. Då kunde du också ha tagit den dyraste målaren direkt.

  Referenser

 • På grund av geografiska begränsningar har vi gjort ett rent pristest. Vi har inte haft möjlighet att kolla målareens tidigare projekt, men när du får information i ditt lokala område är detta viktigt. Det hjälper inte om målaren är super billig om jobbet inte är väl utfört. Vänligen fråga vänner och veta om de har använt en målare som de har varit nöjda med, eller fråga målaren direkt om referenser eller för att se projekt han har gjort.

 • ADVERT

  Mest populära