All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Detta får du i januari numret

Julen är över, dekorationer packade bort och vi är på god väg med 2013. En ny, fräsch start på en helt ny år. Det är fortfarande kallt ute och den kosmopolitiska insidan har lyckligtvis några månader kvar som favoritplats. Sätt dig bra och dröm dig bort. Kanske kommer det att fresta dig med en resa på berget för att uppleva vintern på sitt bästa, om inte, kan du göra ett stugprov hemma. Bli inspirerad av vår reportage "Hemmakabin" där invånarna har gjort en "stuga" på terrassen. Disk med en varm kålsallad, kan receptet finns i tidningen, och upptäcka nya sätt att dekorera med julblommor.

Är du trött på att sitta hemma? Ta en tur till den nya Vulkan vulkanen i Oslo, det är värt ett besök. Eller sök på begagnade skatter i lantbruksbutiken Løken Store precis utanför Spydebergs centrum. Du kan läsa mer om båda i tidningen.

Om du letar efter en utmaning, vi tillkännager i det här numret årets omgång av tävlingen Norwegian dröm hem där förstapriset är en stad helg i Oslo för 2 personer med ett rum på Carlton Hotel Guldsmeden från fredag ​​till söndag under 2013, frukost, tillgång till hälsovårdsavdelning, middag för 2 personer på Relaxo restaurang och presentkort på 25 000 kr för inköp från det inre av Palma. Har du ett hem som kan inspirera andra? Registrera dig, vi ser fram emot att se ditt bidrag!

MATGLEDE: Mathallen i Oslo är en upplevelse som du borde ta med dig om du är i stan. Foto: PHOTO: Christian Berset

PEISKOS: Gör en stuga smaka hemma på terrassen. Foto: PHOTO: Carina Olander

KAKA PÅ DET: Det är mycket bra att laga mat med kål. Foto: Foto: Thor Brødaskift

WINTER BEAUTIFUL: Även julen är över dig behöver inte kasta ut dina julblommor - Använd dem på ett nytt sätt. Foto: PHOTO: UK STOCK

ADVERT

Mest populära