All egendom: trädgård, kök, inredning >> Holidays

Detta kan du vinna i årets julkalender

Snart lyckats öppna den första dörren i årets julkalender! Varje dag i december, vi ger dig möjlighet att vara med i utlottningen av fina priser med ett sammanlagt värde av 400 000 kr!

Anmäl dig till den stora julkalender nu och gillar oss på Facebook och du kommer att meddelas när ett nytt fönster öppnas!

Årets stora pris är en badtunna från Badtunna Skärgårdstunnan till ett värde av 60 000 kr inklusive frakt till ditt hem!

I den näst sista spåret kan du vinna en Norge nyheter: OFYR - The Art Of matlagning utomhus!

OFYR är ett helt nytt sätt att laga mat och grilla utomhus. Den unika designen av OFYR ger mångsidighet för matlagning utomhus. Oavsett om du koka ägg, Lågtemperaturstekning grönsaker eller grillar ett anbud nötkött - öppnar OFYR upp en hel värld av nya möjligheter för matlagning utomhus. Värde £ 20 900.

I första spåret, kan du vinna Huawei smartphone till ett värde av £ 4690! Smartphone också 5. 2 "full HD-skärm och Android 6 0 Marshmallow. Telefonen kommer i tintgrå. ​​

Var även i lottningen för framtidens dammsugaren Centraldammsugare butik med ett totalt värde på hela £ 20.109!

Win även brevlåda med elektroniska lås till ett värde av NOK ​​1974. Varje elektrisk cykel från järnaffär till ett värde av hela £ 7999!

Du kan även ange dragningen av Elfa produkter till ett värde av £ 15,000! <999 > värmepumpen Emura II från Daikin kan också bli din! Värde £ 27 000

Anmäl dig till julkalender nu så att du inte missar dessa premier, liksom många fler.

ADVERT

Mest populära