All egendom: trädgård, kök, inredning >> Gör Det Själv

Så lätt reparera hål i en bottenvåningen

Att måla golvet i sovrummet eller barnens rum kan vara ett spännande sätt att förnya residens. Men innan du målar må du förbereda substratet för optimala resultat.

Här är hål för borr som förstör golvet. Hålen kan emellertid lätt bli osynliga med massa och färg. Med en liten ansträngning, rätt förfarande och bra sparkar får du ett felfritt golv.

  • Hur slipar du trägolv

Vad du behöver:

  • Putty Spade
  • Putty
  • Grinder
  • Dust

Steg 1: Scrub golvet med en hård borste. Dammsugare noggrant. Fyll eventuella hål med kitt: Tryck på en liten spackel över golvet och sprida det utanför med spateln. Var noga med att ta bort överflödig massa innan massan torkar. Låt det torka i 24 timmar.

Läs också:

Hur man bygger ett lekhus för barnen

Vill du gå till din hantverkare OCH skapa underbara upplevelser för barnen på en och samma gång? Bygg ett litet lekhus i trädgården!

Steg 2: Nu bör mousserande områden slipas med slipmaskiner. Börja med korn 60-80, sedan 120 och avsluta med korn 150. Det tar lite tid men lönar sig i slutändan.

Steg 3: Dammsugare noggrant och lämnar ingen rester kvar i färgen. Damm oftare, så kommer damm att lägga sig. I slutändan torka golvet väl med en väl sliten tyg och låt den torka.

Läs också:

Ta bort golvplattor

Golv som knäckar är irriterande men betyder sällan underliggande strukturproblem.

  • Att måla golvet vitt

Steg 4: Nu är golvet färdigt att måla. Om det är en reparation av ett redan målat golv, är det viktigt att du målar med exakt samma nyans som tidigare.

Läs också:

Stäng vattnet före din semester!

Stäng vattnet innan du går på semester. Detta kan spara dig mycket skada.

  • Vi vill ge dig mer smarta tips - registrera dig för vårt nyhetsbrev
ADVERT

Mest populära