All egendom: trädgård, kök, inredning >> Gård

Köp förtroende och professionell kvalitet

Det är ett faktum att du får vad du betalar för. Därför är det viktigt att det beskrivs så gott som möjligt när arbetet ska definieras. Arbetets kvalitet måste anges i beskrivningen. Det är så att arbetet kan ske i olika kvalitetsklasser - enligt dina önskemål. Du måste se till att du jämför de priser du får på samma villkor.

Malemester som konsult

En målare kan göra beskrivningen av arbetet som ska utföras, behandlingar, beräkna massor (storlek på ytor) och ger således alla erbjudare lika grund för att erbjuda ett anbud. Detta kan göras av målaren som konsult, så att du inte kommer till den som gör beskrivningen.

Organiserade företag

National Association of Painting and Built-Up Masters (MLF).

Om du vill använda en målare som huvudentreprenör eller med en direkt affär, bör du först och främst välja ett organiserat företag. Organiserade företag visar att de är angelägna om ämnet och industrin. Därför deltar de i ett samhälle där de båda har en yrkesmiljö, får vidareutbildning eller perfektion i både professionella och meritrelaterade frågor - och underskattar inte att de som en del av en grupp förväntas agera allvarligt på alla sätt. Murverk kan organisera sig i MLF (Painting and Building Cupets) National Association. De företag som är medlemmar här är anslutna till ämnet både nationellt och lokalt.

Kvalitet och pris

Du väljer först kvalitet genom en bra beskrivning av ditt arbete. För det andra, låt priset bestämma vem som ska utföra arbetet. Genom att arbeta är det inte & rdquo; småpusleri & rdquo; , kan det vara tillrådligt att fråga tre målare om priset på jobbet och erbjuda dig ett erbjudande. När du har fått erbjudandenna måste du först försäkra dig om att de motsvarar den beskrivning du ställde in för jobbet.

Undvik missförstånd

Om det finns tydlighet i erbjudandenen, bör du klargöra detta med den enskilda målaren. Det bästa är att sätta bort eventuella missförstånd på vägen så tidigt som möjligt. Då kan du välja den som har lägsta priset. Om inget speciellt gör att du väljer ett dyrare erbjudande. Även om beskrivningen är densamma för alla, framdrivning och andra lösningar som inte beaktas i beskrivningen kan vara avgörande för dig. Då kanske du vill gå till ett dyrare erbjudande / erbjudande.

I enlighet med beskrivningen

När du har fått erbjudanden från målarna, förväntar du dig att det finns seriösa målare som har erbjudit dina erbjudanden i enlighet med dina önskemål. Om du börjar förhandla om en minskning av priset, borde du också förvänta dig en minskning av de tjänster du får - antingen i storlek eller i reducerad kvalitet.En seriös byggare gör ett bra jobb med beskrivningen och låter den gå med den. Kom ihåg att du vanligtvis får vad du betalar för - sällan mer.

ADVERT

Mest populära