All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Ja, tack - båda!

Ja, tack - Båda!

  1. Sneak Peek: Thump glas med MP3-spelare

Utan en tråd

Marknaden är översvämmad med elegant, små MP3-spelare - inklusive den nya iPod Mini har varit en stor framgång: bra förvaring och lätt att bära sitta runt. Ändå: Om du flyttar lite mer än den pågående hobby joggaren kan vara ganska irriterande, och ibland en liten rörelse hämmande med kablar till hörlurar.

Oakley har nu lanserat den ultimata dupediten som eliminerar problemet med ledningar på jämna vägar: Thump solglasögon med inbyggd MP3-spelare!

Här kan du titta på skådespelet!

Utan ledning - eller ledning - har du större rörelsefrihet utan att behöva hoppa över ljudet på örat. Visa mer

Några snabba fakta

Thump tillverkas för närvarande i två versioner. Den minsta och billigaste har 128 MB minne, vilket motsvarar cirka 60 låtar, medan den största har dubbelt så mycket minne och följaktligen rymmer dubbelt så många låtar. Vid optimal laddning varar batterierna upp till 6 timmar. En USB-kabel ger snabb överföring av låtar från både Windows PC och Mac, och du kan också skapa data på dina glasögon om du behöver en extra säkerhetskopia av viktigt material.

För den tekniskt mest avancerade, kan vi säga att högtalarna har 75MHz DSP med 18-bitars Sigma Delta DAC - brist är inte av ljudkvaliteten.

solglasögon kommer med Oakley s kända CER idrottare: en ljus ram (! Mindre än 50 gram) bör passa väl och bekvämt på huvudet, särskilda linser blockerar alla skadliga UV-strålar och en unik skyddslins garanterar optimala visningsförhållanden i alla väder .

Solen försvinner bakom ett moln, bara trycker på glasögonen och låter musiken fortsätta ringa i öronen. Visa mer

När, var och hur mycket?

Tyvärr är Thump ännu inte i butikerna, och om du är intresserad av ett par, kan du behöva tålamod ett tag. Enligt Oakley Servicesenter Paramedic i Oslo förväntas glasögonen lanseras i Europa under det nya året, och du kommer att kunna köpa dem i Norge under mars.

Priset är inte satt ännu, men det aktuella priset i USA kanske kan ge dig en idé: Du måste betala cirka 400 dollar (cirka 2 700 miljoner) för den minsta versionen, och från knappt 500 dollar (cirka 3 .400 kronor) för den största minnesvarianten. Det kostar extra för de tuffaste färgkombinationerna. Dessutom måste du förvänta frakt, tull och norsk moms.

DinSide testar skyddsglasögon så snart de är i landet. Medan du väntar på vår recension kan du se de coola bilderna här.

Du kan reglera både glasögon och hörlurar på Oakleys nya Thump-glasögon och MP3-spelare.Visa mer

Läs mer:
  1. Smart techno leather kommer
  2. Solfilterkläder
  3. Spara tusentals MP3-inköp
  4. Porno för skyddsglasögon

Alla bilder tas från www. Oakley. com och reproduceras med tillstånd från Oakley i Norge.

ADVERT

Mest populära