All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Golvlack med längre livslängd

Scanox lanserade nyligen Starfish UV Gulvlakk. UV-behandling har hittills reserverats för branschen, men med ny teknik som har gjort maskinerna mindre och utveckling av nya färgprodukter, är det nu möjligt att lägga ny UV-härdad lack på golvet.

Scanoxs speciella syfte krävs för att UV-effekten ska fungera.

Professionellt system

Golvytan torkar och botar en stund när den utsätts för UV-strålning.

Systemet Scanox nu har släppt den professionella marknaden består av en primer, primer och golv lacker matt 20 och halvblank 45. Tre UV Floor Lack ser ut som en konventionell golvbeläggning och appliceras som en konventionell golvbeläggning utan av UV-teknik härdning av omedelbart.

- med tre UV golvfärg golvet kan antas sekunder efter UV-belysta, och är ett bra val när det är angeläget att anta den nya polerad golvet. För offentliga byggnader och kommersiella byggnader kan det vara stora besparingar vid snabb härdning. Restaurangen kan öppna på kvällen trots att golvet målades på morgonen. Skolan kan börja undervisa samma dag som golvet rehabiliterades. Dessutom är mellan två och tre gånger så hög som för konventionella golvpolish, som sträcker sig underhållsintervall hållbarheten hos den målade ytan, säger laboratoriechef Christian Berge.

Färg på golvet

Det nyutvecklade systemet kan användas på massivt trä och parkettgolv samt homogen vinyl och linoleum. På obehandlat / strimlat massivt trä och parkett kan systemet kombineras med pigmenterad Wood Star Gulvolje om färg önskas på golvet.

Nytt liv för gamla beläggningar

Woody stjärnor UV-gult ansikte rekommenderas för renovering av homogen vinyl och linoleum. Den slitstarka lackytan gör den polska behandlingen onödig och förenklar rengöringen av golvet, eftersom smuts är svår att fästa och det är lättare att flytta moppen över golvet. Med förlängd livslängd på den gamla beläggningen, lägre underhållskostnader och förenklad rengöring blir rehabilitering av den gamla beläggningen ofta ett fördelaktigt ekonomiskt val.

Ytbehandling, applicering av Tresterns UV Gullakk och UV-belysning kan slutföras under en natt och golvet är klart att användas nästa morgon.

Laboratoriechef Christian Berger från Scanox visar hur man använder UV-lack för professionella golvläggare.

ADVERT

Mest populära