All egendom: trädgård, kök, inredning >> Konstruktion

Yale Doorman - Låsen som berättar om barnen har kommit säkert hem!

Den nya trenden i låsfronten ersätter de gamla, mekaniska lås med elektroniska versioner. Ditt hem blir säkrare och bekvämare.

Och det gäller inte bara till ytterdörren - även balkongdörrar och fönster, är det smart att införa elektroniska lås. Gemensamt för dem alla är att de enkelt öppnas genom att skriva in din självvalkade kod.

Ja, även peep hålet i dörren har nu digitalt - de som ringer automatiskt snäpper en selfie, så att du kan se vem som har ringt på!

Ytterdörren är en bra start

Yale Doorman betyder slutet av osäkerheten kring nyckeln under dörrmattan, att nycklar som går förlorade och behöver ersätta lås när du flyttar hus. Du anger bara din kod när du skriver in.

Eller kanske du tycker att det är bekvämare att hålla en liten nyckelring tills låset öppnas? Och det finns ännu mer praktiska sätt att öppna din Yale Doorman på; bara läs vidare.

Läs också:

Säg adjö till dina nycklar - överallt i bostaden

Det råder föga tvivel åt vilket håll utvecklingen är: Som de flesta andra funktioner i samhället, är också låser digitaliseras. Nu kan du enkelt ...

Djur och svårt att installera?

Absolut inte. Yale Doorman passar rakt in i vanliga dörrar, och du kan enkelt montera det själv, om du vill. Följ bara instruktionsvideon.

För att ange din egen kod, får du röstinstruktioner på norska. Och priset? Inte mer än ett par tre bärväskor med mat! Kontakta din lokala låssmed på telefon 08877.

Hitta ditt säkerhetscenter här!

ADVERT

Mest populära