All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Vill du bo här?

Bachelors med mycket pengar och stor check lusten är enligt uppgift inte kan hålla reda på annat än utnämning bok och stylingprodukter.

När Temple Home, formgivarna bakom huset i bilden ovan, bestämde sig för att utveckla "den ultimata ungkarskåken" Rent därför att göra det så smidig och minimalistiska som en check replik betjänas av en spelare med obegränsad förtroende och kreditkortsgränsen.

Eftersom huset ligger mycket bra i Hollywood skulle utvecklarna gå in i all den teknik som en ung skådespelare eller regissör skulle vilja äga. Det förklarar bland annat att spelrummet med bilsimulator sprängdes på tre skärmar, liksom en vanlig spel-PC och "Rock Star" -gitarrer.

Faktum är att resultatet var så omtyckt av Electronic House Industry Magazine att de röstade lika bra för årets hem i Hollywood.

7. 1 över nästan hela linjen

Med en 650 kvadratmeter plattskärm hade det ändå ingen brådska för inredare och installatörer av husets elektroniska ryggrad. Hela tre områden innehåller hemmabio 7 1 Audio, och även om sovrummet bara har surround i 5. 1 upplagan, är det lätt att förlåta in och med rummets två platta skärmar. Man hänger på väggen, den andra är diskret placerad i sängbordet. En motoriserad lyftmekanism ger TV: n upp i höjd om bedtime-aktiviteterna skulle vara för tråkiga.

Läs också: Framtida hem idag

Home Cinema rum, bland annat har en Stewart filmduk på 125 inches, och det sjunker verkliga Cinemascope filmformat. Projektorn kommer från ansedda och för dyrt Runco, och naturligtvis har en anamorfisk lins så att duken fylls utan cinéaste plågas av svarta fält ovanför och under bilden.

Ljudet tillhandahålls av en avancerad JBL Pro-anläggning, en standard som enligt installatörerna finns i "80 procent av alla kommersiella biografer".

Ljuskontrollen är också automatiserad, och genom diskret placerade kontrollpaneler runt huset kan ägaren se till att belysningen är lika kraftfull eller så romantisk som tillfället kräver. Ett säkert proportionalitet systemet kommer också att se till att stänga av ljusstyrkan på både insidan och utsidan av det maximala om ägaren hör eller ser något misstänkt, medan livebilder från övervakningskameror kommer att dyka upp på alla hus skärmar.

20 ljudzoner

Om bilderna i bildespesialen inte se mer än bara lite imponerande, beror det på att förövarna ville stoppa huset fullt av elektronik utan att det var särskilt synlig.

Läs också: Allt du vet om hemmet är fel

Därför är det inte så lätt att upptäcka de sexton högtalare som omger utomhuspoolen och trädgård, bara utgör en en del av de 20 olika ljudzoner hittade runt huset.

Den roligaste av alla? Huset är nu bebodat - av ett ungt par i etableringsfasen. Så mycket för vilda cyklister.

ADVERT

Mest populära