All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

World News - "växa in" selvvanningsbag

Mästare Green har därför utvecklat världens nyheter "växa in" - även bevattning väska som kombinerar både trendig design, textil och även bevattning . Med sin unika teknik gör "grow-in" det lättare för dig att hålla dina växter levande.

Design och produktutveckling

Textil är i full fart tillbaka till våra hem, och just med detta i åtanke som vi i Champions Grön en potential att utveckla en selvvanningsbag gjord av tyg.

Självvattenväska "grow-in" är designad och designad av människor i Mester Green med hög professionell kompetens inom både växter och produktutveckling.

"grow-in" är 100% vattentät och kan maskin tvättas vid 40 ° C, eller eventuellt torkas helt och borstas rent.

Läs också:

Musiksystem med stil

Musiksystem med innovativ design och bra ljudkvalitet behöver inte vara för dyra. Kolla in dessa pratar musiksystem.

Mindre vattning

"växa in" selvvanningsbag har en unik teknik som gör att du inte behöver vattna blommorna så ofta. Även om bevattning påse tillverkad av flera skikt av olika material som har en specifik absorptionsförmåga och kan samtidigt reglera vattentillförseln till växterna.

Detta möjliggör växter som är inställd i "växa in" kan vattnas mindre än blommor i normal blomkruka. "Väx-in" selvvanningsbag är därför idealisk för växter som kräver regelbunden vattning, såsom olika örter, hortensia, och olika sommarblommor.

I den minsta "växer" -påsen kan du fylla upp till 6 dl vatten och i den största 1, 2 liter vatten. Planterna kommer då att försörja sig med vatten efter behov.

För både inomhus och utomhusbruk

Självuppvärmningssäcken kan användas inomhus och utomhus. Du väljer om du vill placera växten med plastkrukan rakt i väskan, eller plantera direkt i jord och / eller leca. Trots det kommer "grow-in" kommer att suga upp och samtidigt reglera tillförseln av vatten till växterna.

Även om "växa in" är 100% vattentät, är det rekommenderat att använda ett stativ för att skydda bordet eller golvet, såsom "Floor Protector", för att undvika markskador som orsakas av kondensation.

Läs också:

Pool i ditt eget hem?

Pooler i egna hem är frestande men krävande.

Använd "växa in" ute, det ska tömmas om det är vatten som regnar mycket.

5 olika designer

"växa in" selvvanningsbag finns i 4 olika storlekar och 5 olika design, så här är det bara att välja och vraka för sin egen stil och smak. "Växa in" kostnader från NOK. 70, - och kommer att vara tillgänglig från vecka 14/2013.

Detta ärende har inte skrivits av Vi i Villas Editorial, men är ett pressmeddelande.

ADVERT

Mest populära