All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Arbetsutrymme med hög tillfredsställelse faktor

En arbetsbänk med hyllor var på plats, annars var rummet tomt. Gulnade tak och missfärgad väggpanelen inte bidra till att förbättra välbefinnandet faktor, och huset ägare drömt om ett rum så trevligt att det var frestande att stanna kvar även utanför kontorsarbete. Dessutom var en gäst säng och vissa sittplatser högt på önskelistan.

Det är inte att alla emittenter har dans utrymme i den, som nu också rymmer en specialbyggd bänk med madrass - en bekväm säng för gäster. Bänken följer längden på rummet, och på dagtid fungerar det som något trevligt att vila ögonen på, och ett trevligt ställe att sitta på. Den är täckt med en stående panel som bryter linjerna till väggpanelen, vilket ger en hård effekt. Det är också färgat i väggen för att låta det gå in i hela.

Stor förändring

Ett fint hörn, med fina, matchade färger.

Hela rummet upplevs som harmonisk, särskilt eftersom väggarna nu färgas mörkare och allt grenen inte sticker fram som det gjorde. De huvudsakliga färgerna är tyst - mörkgrå färger - med röda höjdpunkter som snarare skärper kreativitet än att störa det, och enligt husägaren råder det goda arbetet i fred.

Den rummet blir naturligt ljus genom fönstret och altandörren, och arbetsbordet är strategiskt placerad från bädd bänk till vägg, för att utnyttja både dagsljus och utrymme. Det finns bra tak, och nu när taket är vitmålat, lägger det också ljus till omgivningen. Detsamma gör golvet, vilket är upplyst av en lödbehandling. Trappan upp till loftet hade samma färg som golvet, och sticker därför inte ut, utan hjälper till att skapa en helhet.

Nu har rummet antagit en sådan trevlig atmosfär att det inte känns som något arbetsrum eller kontor innan du slår på datorn - det kan väl sägas vara ett framgångsrikt projekt!

Bäddsängen och sittbänken är klädd med en stående panel som bryter linjerna till väggpanelen vilket ger en hård effekt. Beis och färg är samma som på väggarna.

Trappan upp till loftet har samma färg som golvet och sticker därför inte ut, men hjälper till att skapa en helhet. I bakgrunden är köket skärmad.

ADVERT

Mest populära