All egendom: trädgård, kök, inredning >> Frågor Och Svar

Trägolv i badrummet?

I samband med renovering och utbyggnad av badrum vill vi lägga till trägolv.

Från vägg till vägg på ena sidan måste tvätt / torr och undersida (tvättas inte). Vi önskar därför att golvet och bänkskivan är av samma färg / trä typ.

Jag har tittat på olika trägolv för bad, men har bara sett mörka skogar / skeppsgolv, och vi vill inte ha det. Det kommer inte att finnas en våt zon i badrummet (vi kommer att ha en duschkabin) Om det behövs kan vi lägga en kakel under skåpet om det ger oss möjlighet att välja mer om golvet.

Har du trä / golv / parketttyper som kan användas?

Hälsningar Anne Lise.

Svar:

I badrummet finns ingen rekommenderad lösning med trägolv. Det finns inga trägolv speciellt utformade för badrummet. Även om du har en duschkabin, måste golvet i badrummet vara både fukt och vattentätt. En möjlig lösning kan vara att placera våt vinyl på hela badrumsgolvet och sedan trägolv ovanpå detta. Vi rekommenderar dock att du kontaktar en inredningsarkitekt. De kan ha många kreativa lösningar på detta. Kom ihåg att det finns också mycket moderna träplattor på marknaden nu. De finns i olika varianter. Furufliser från Höganes till exempel, de är väldigt naturliga: hoganes. nej

Vi har bilder på dem i vår blogg: ifi girls. blogspot. nej /

Du kan också kontakta Wetroom Advisory Board för att få reda på om den planerade lösningen du slutar är korrekt.

ADVERT

Mest populära