All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Med detta kan du vidta lämpliga åtgärder

Kvartoplåtar och höga storlekar är ofta regeln när badrummet bör fastställas, bör garaget isoleras och källare uppgraderas. Och uppgraderingar betyder vanligtvis större eller mindre mängder små smältbara byggmaterial som måste sådas från punkt A till punkt B. Och redan där stannar det för många av oss.

Känner du dig bra hemma? Hur man kan bli kabelflokene

Var en gorilla, också

Även efter många långa vinter timmar framför speglarna på SATS, kan man få erfarenhet av armarna består enbart av pudding muskler och gummi fingrarna när skrymmande byggmaterial ska flyttas. Och när de inte fångas, ja, gipsskivan kommer lätt att ligga vid garaget när regnet kommer, med inget annat än gipsgröt som resultat.

Om du känner dig slagen av repetitiv scarlet och sneaker ångest, ska du antingen man eller kvinna och titta på det här geniala verktyget. Gorilla Gripper är namnet och det är ganska talande i sig.

Se filmen nedan, så visar du både hur det fungerar och en bra ursäkt för att smyga lite också. (Obs! Ta med hela din film!)

Priset? Introduktionspriset är 490 kr från Würths egna butiker och det föreslagna priset är 590 kr.

Vilka verktyg behöver du? Se våra guider:

  • Toolbox
  • Elverktyg

Fler alternativ

Det här är inte den enda patent som ska hjälpa hamnarbetare av byggmaterial. Stanley (ja, tapetkniven) har också en panelbärare i sitt sortiment. Mycket billigare än gorillan varianten. Vi hittar den till exempel via Amazon, där den säljs för $ 7, 54 före frakt. Det motsvarar 49 kronor.

Se mer på Cool Tools och Gorilla Gripper och Amazon.

Har du tunga saker att flytta över golvet? Här är det hjälpmedel som ger dig bra hjälp på tre hjul.

DinSide skrev först detta i juli 2009. Artikeln har uppdaterats med norska priser i januari 2010.

ADVERT

Mest populära