All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Med klistermärken på väggen

med klistermärken på väggen

 1. Bildspecial: Vynil

Glöm förlust

- Skulle du vara riktigt modern och verkligen följa för närvarande ska du sticka upp klistermärken på väggen, sade Asa Caap till DinSide, Stockholm Furniture Fair i februari.

Dressing: The Wall
 1. En annan glans?
 2. Hur grovt kan det vara?
 3. För att komma åt tegelvägg bakom tapeten
 4. Sparkling Början
 5. Den lilla under

På monter henne, hon visade upp en cool alternativ till tapeter: Sticker serie Vynil, som är utformade för att limmas på väggen .

Klicka här för att se stora bilder av Vynil.

Med Vynil kan du bestämma hur stor del av väggen som du vill dekorera. Dessutom får du helt fri att bestämma hur det ska se ut. Huvudtanken bakom konceptet är nämligen att kunden kommer att delta i skapandet av produkten, tillsammans med konstnären.

Delikat - och enkelt. Foto: Form & Funktion. mer

Lätt att använda

Vynil klistermärken är valda från en broschyr. Då får du en påse hem, med klistermärken och en förklaring av hur de ska hängas. Du kan välja om du vill följa denna förklaring, eller om du vill montera klistermärken på eget huvud och hjärta.

motiv finns i olika storlekar, från totalt 1 * 1 meter upp till 3 * 3 meter. Dessutom kan man sätta ihop mer av samma ämne, eller genom olika motiv, vare sig du vill fylla ett större område eller skapa sin egen uttryck. På väggen, en dörr, ett fönster ... det är upp till dig.

Vynil serien finns i två varianter. En heter "Vynil, ett alternativ till tapeter" och kan vara märkta på de flesta ytor, medan den andra varianten är speciellt utformad för att fönster och kallas "Vynil för Windows".

Den bästa Vynil är kanske att du inte behöver lim eller verktyg för att få klistermärken på väggen.

Klicka här för att se hur lätt du håller upp Vynil på väggen.

Mer om utformning DinSide:
 1. Young balansera
 2. Couch nya kläder
 3. Young och fräsch design i Milano
 4. Skandinaviens största möbelmässa
 5. Nya och norska i Stockholm

Design samarbete < 999> är det inte längre sedan än i juli förra året, att de två unga fransmän Stéphane Aurriubergé och Christine Montard, grundat

design förlag inhemska. Duons mål var att göra design mer tillgänglig - och även göra användning av design mindre beroende på hur och var du använder den. Efter en kort tid så därför Vynil samling föddes. Skapat av Vynil är ett samarbete mellan flera konstruktörer och designers från olika bakgrunder.Sticker serien lanserades på Maison et Objet mässan i Paris i september förra året, och eftersom det har gått lavinartat.

MOMA, Museum of Modern Art, i New York, säljer Vynil. Dessutom Vynil nominerad till det prestigefyllda Elle Deco utmärkelsen "International Design Award", möbelmässan i Milano i april.

Skulle du köpa Vynil i Norge, kan de erhållas från Room i Oslo. Priset varierar från 450 till 1 000 kronor, beroende på design och storlek. Bor du inte i huvudstadsregionen kan vi glädja dig med det rummet har tidigare nämnts DinSide att de gillar att skicka objekt till andra platser i landet, om du inte kan göra resan dit.

Vynil kan även köpas online på den svenska hemsidan www. inreda. com.

Källa: Form och funktion.

ADVERT

Mest populära