All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Med att bo i skärgården

Summer Cabin ligger på toppen av klipporna med utsikt över bukten. Ju närmare du kommer inte till havet utan att bli våt på tofflorna. Dess läge gör det möjligt att ta i alla himlen och havets nyanser från flera håll, så det var fel att vardagsrummets tak och väggar var gulnat. Även de stora fönstren till havet var inte särskilt hjälpsamma, och rummet tycktes vara mörkt och lite dyster.

Vardagsrummet har en helt förändrad karaktär och bort från det mörka intrycket.

Det är fantastiskt vad övergången från mörkt gult till vitt och blått gjort, både estetiskt och för upplevelsen av att vara i rummet. De målade lägenheterna betonar färger och utomhus - den vackra utsikten är ännu bättre. Vit, glansig färg valdes på taket för att återspegla det mest möjliga ljuset.

Möblerna är desamma och blev mycket tydligare i färgerna när den gula omgivningen var borta. Vitlackerade fönster avger och reflekterar ljuset mycket mer än tidigare.

Goda ändringar

Utgångspunkten för färgval är himmel, hav, swabergy och den blå soffan. Valet föll på ljusa, gråblåa väggar - en vacker färg, både för de fyllda möblerna och det enda träverket. Möblerna har behållits, och alla förändrade karaktär när de blev ljusare.

Det är långt ifrån den mörka atmosfären som rådde med fisknät och gulnade väggar och somrig rum med en maritim känner du möter nu. I familjen finns det bara stort leende att spåra, och stor lycka över de goda förändringarna!

Gången var också inkluderad

Hallen mellan vardagsrummet och sovrummet är mycket synligt från vardagsrummet, så det var naturligt att ta det i samma släde. Den har samma väggfärg, medan ljuset från fönstren och reflektioner från havet ger intrycket av att färgerna är olika. Taket är målat vitt här, vilket verkligen gav vinst i det trånga rummet.

Vita tak gjorde susen, tillsammans med svala, blå väggar - tid var luftigare och verkar större, är det ljus som reflekteras i större utsträckning än tidigare.

ADVERT

Mest populära