All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Med atmosfären intakt

Tre generationer använda stugan mycket, även vid samma tid, så även om alla var redo för förändring, de gick några rundor innan lösningen fanns.

Vardagsrummet innan. Ett mycket mer obehagligt uttryck än nu.

Ett viktigt mål var att bevara den goda stämningen som gjorde alla frodades och kabinen 1969 bör vara att känna igen även efteråt. De har kunnat utföra, och både stora och små stora katter!

Prata om transformation! Bra stämning ... Ny soffa och stol i fin kontrast till det gamla bordet i en ny skruv.

Mindre ramar

Bra, matchade färger och ett bra läsutrymme.

Det är främst färg som står för de största förändringarna, och det gula, mörka skogsbelagda träet är historia. Helhetsintrycket är mycket tystare och även om väggarna är målade i en vit färg, är de ingalunda kalla - de lägger, men rummen välbehövlig ljus.

Skåpet var i traditionella kabinfärger.

Dörrar, möbler och köksinredning är färgade med färger som finns helt upp till hyttetrappen. Textilierna finns i flera nyanser av jord och är heta tillägg till resten av interiören.

Ny färg = nya möbler!

Möblernas gyllene färg ger värme till inredningen, i harmoni med ljusa väggar och gardiner i jordfärger.

Gamla och nya

Matsalen har blivit en ännu bättre plats att spela kort och äta i timmar.

Renovering är långt ifrån meningsfullt att ersätta mycket eller allt i ett interiör. I den här stugan har familje balanserade gamla kära ägodelar med några nya och modernare versioner, så omvandlingen har inte på något sätt äventyras familjens önskan att bevara den goda stämningen.

Textilierna lägger färg och struktur på de lackerade ytorna.

Skåpet i vardagsrummet var i traditionella kabinfärger, blått och rött, och är inte igenkänt i sin nya kostym - svart. Både matbordet och vardagsrummet har återupplivats med svartlackade underdelar och oljerade bordsskivor med varmt ljud. Matstolarna har samma färg som väggarna, medan köksbeslag och dörrar har en lugn grön färg som hjälper till att knyta rummen tillsammans.

Köket innan. Tak, väggar och golv växte nära varandra.

Ett ljust, delikat och färgstarkt kök, vilket är ett stort nöje att laga nu!

En lugn och fräsch grön färg, som består av textilier och filtar.

ADVERT

Mest populära