All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Med 640,000 följare har Denice Hagen landets största inre profil på Instagram

"

- Det är framförallt dröm som driver mig, jag hade inte lyckats att hålla fast vid någon annans fel, säger Denice.

Denice Hagen

"

Denice Hagen kunde ingenting om inredningen när hon började på Instagram ett halvt år sedan.

- Den tid jag visade de flesta bilder från Pinterest och weheartit, sedan började jag återpublicera bilder från andra profiler på Instagram, och sedan tog bort det helt. Under en period fick jag 5000-6000 nya anhängare om dagen, säger nittonåret.

Vi möter henne hemma med morföräldrarna i Tyristand, strax utanför Hønefoss. Denice bor i grannhuset, tillsammans med föräldrarna och lilla bror, men allt är på huvudet på grund av renovering. Denice är en projektledare. Hon har bestämt sig för att väggarna ska vara gråa och ha breda vita listor. Hon gillar det klassiskt. Snart reser hon till Paris för att hitta möbler inspirerade av de bilder hon lägger ut varje dag.

- Jag känner att människor är glada att bli reposterade. De tackar dig och jag får nya följare, gillar och trevliga kommentarer tillbaka. Idag anger jag alltid vem jag lånade bilden från, men i början var jag inte så upptagen med den. Jag saknade det, säger Denice.

Proud Norwegian interior

Om affärsidén var inte så medveten först, är det så enkelt som det är genialt: Denice återanvänt interiörbilder hon gillar, med en liten kommentar.

- Jag började på Facebook och sedan med ett Instagram-konto på den varma @ tiphomehome. För att nå mer ändrade jag mitt namn till @ interior123 och började skriva på engelska. Jag ser att korta texter ger de flesta gillar, till exempel "Jag vill ha den här stolen" eller "Älska den här vyn".

Denice är angelägen om froning norska instagrammen, även om hon också publicerar några amerikanska foto- och drömbilder från designers, hotell och destinationer.

- 80 procent av de bilder jag väljer är norska. Norrmän är mycket snygga med inredning och det gör mig stolt! Kanske beror det på att vi tillbringar mycket av året? Ändå spenderar vi mycket pengar på att borsta upp, så efterfrågan på bra inredningstips finns alltid där.

Hon är mycket försiktig med vilka bilder hon lägger ut. Mest av allt finner hon dem ganska snabbt, men ibland kan hon spendera upp till två timmar att hitta den perfekta bilden.

- Jag förstår nästan inte varför jag har så många anhängare. Jag är inte bra att kommentera andra, och har aldrig reposted mig själv. Men kanske har jag valt en stil som träffar många? Insidan av bilderna är ganska mycket uppnåelig också, det här är någonting människor kan klara sig själva.

DENICE HAGEN: - Under senare år har jag lärt mig mycket. Jag känner nästan som en gammal dam i en ung kropp, säger 19-årig.Foto: Margrethe Myhrer

Bästa vän med pappa

Från och med början har Denice varit angelägen om att hålla aktiviteten på sitt konto.

- Jag lägger ut fyra till sex bilder varje dag, spridda hela dagen. Det kräver disciplin och kan vara tröttsamt, till exempel när jag är på semester och bara vill koppla av. Men jag gör alltid det. För min generation är det verkligen ingen skillnad mellan online-livet och livet i verkligheten.

För fyra år sedan startade Denice nätbutiken Petworld. nej med far Jan Erik. Där säljer de mat och utrustning för husdjur. I år förväntar de sig en omsättning på 12 miljoner kronor och en vinst på 600.000 kronor.

- Pappa är min bästa vän och bästa modell. Vi spenderar mycket tid på att prata om våra drömmar. Och vi drömmer stort. Nu ska vi investera i en större marknadsandel inom husdjursindustrin, och snart öppnar vi online-interiöraffären.

Denice har flera förslag på begrepp i huvudet och olika partners finns på banan, men inget är ännu beslutat. Det enda de vet är att butiken måste stå ut.

- Det finns gott om webbutiker där ute, många små kommer och går. Om vi ​​ska överleva i den världen måste vi vara något vanligt.

MIGA: En populär bild kan bli bra över 20 000 gillar. Foto: Instagram konto bilder @ interior123

Inte tid för annonsörer

Tidigare: Med 640k följare använder Denice Garden mycket tid för att ge en ärlig och engagerad feedback. Foto: PHOTO: Margrethe Myhrer

Denice hade under en period annonser på sitt Instagram-konto.

- Jag har tjänat pengar tidigare och kan göra det igen om jag vill, men just nu har jag inte tillräckligt med kapacitet att följa upp annonsörer. Ibland får jag erbjudanden från hotell som vill att jag ska stanna hos dem och skicka en bild, men då är jag alltid öppen om det på Instagram.

Undrar vad den unga affärskvinnan lever på? Så länge bor hon hemma och tar ut lön under skattegränsen.

- Jag ska stanna hos mina föräldrar tills jag är 70 år! Ha-ha. Nej, men jag är väldigt bra hemma, och så länge min pappa och jag jobbar så nära är det också praktiskt.

Denice var den här våren Russ. Två nätter var hon på en fest. Den ryska bilen hon var på, sprang hon knappt bort.

- Mina vänner frågar varför jag inte vill delta i en fest, men jag kan inte hjälpa men jag kan bara ta det senare. Om du vill ha något här i världen, måste du tjäna pengar själv. Du kan inte vänta på att en man kommer och räddar dig.

Denice Hagens tips för att få fler följare

• Bestäm en tydlig profil och hålla fast vid det. Om du bara vill skicka in bilder, blanda inte med privata bilder. Då är det bättre att ha två olika konton.

• Ladda högkvalitativa bilder, kom ihåg att Instagram är en fototjänst.

• Uppdatera ditt konto regelbundet, helst varje dag. Samtidigt är det viktigt att inte spam.Jag skickar mellan fyra och sex bilder varje dag, men det skulle förmodligen vara för mycket på en privat profil.

• Kredita alltid källan om du lägger in andra människors bilder.

• Tala med andra. Rekommendera konton du gillar, visa en bild därifrån och skriv en mening eller två om varför det är bland dina favoriter. Då kommer du gärna upptäcka dig själv också.

• Gilla och kommentera andras bilder. Ge ärlig och engagerad feedback.

• Markera bilderna med hash-taggarna för de stora profilerna, som # interior123. Då kommer fler människor att se dina foton.

ADVERT

Mest populära