All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Med 42 ?? Plasma som PC-skärm

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Hitachi har positionerat PC-anslutning på baksidan av mediaboxen. Vi gillar det. På Sonys LCD-TV var ingången på framsidan och allt var rörigt när datorn var ansluten.

Efter anslutningen visas datorn som sin egen enhet när du trycker på AV-knappen på fjärrkontrollen. Side och höjdjustering av bilden görs via fjärrkontrollen och här har du två set-up menyer om du vill finjustera bilden ytterligare. Detta är enkelt och därmed väldigt användarvänligt.

Passar till PC-användning?

Vi körde datorbilden i PC Full (widescreen-format) och PC-normal (4: 3 aspect ratio), och båda signerade och DinSide IT-expert var nöjd med resultatet. Det är inte ofta du har en 42-tums bildskärm att arbeta med och det otvivelaktigt frestas att upprepa.

Det finns anslutningar gömda bakom frontlocket på framsidan av mediakanalen. Visa mer

För att titta på filmer och de utdrag som du har sparat på din dator är det absolut optimalt. Detsamma gäller för datorspel med mycket rörelse.

Precis som bra PC-bild som på en LCD-skärm är det dock inte. På LCD-TV-skivorna verkade bilden hackad medan plasmaskärmens obestridliga styrka är den stora storleken.

Dessutom är plasmaskärmarna knappast lämpliga för vanlig dokumentbehandling på grund av problemet med att bränna plasmaskärmen. Till exempel, i handboken, varnas det för att visa stillbilder under lång tid, och en PC-skärm här står klart i fara.

Hitachi dock utrustad TV med två funktioner för att åtgärda problemet:

  • Du kan aktivera en skärmsläckare som kommer att flytta bilden på skärmen vid vissa intervaller, och dessutom
  • , kan du aktivera TV rengöring screen-funktion.
Vi försökte båda funktionerna och så långt vi kunde se de fungerade som avsedda.

Tryck här för att läsa om TV-högtalarna och fjärrkontrollen

ADVERT

Mest populära