All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Trådlöst elegans från Sony

Surround växter för dig FlatTV

  1. Budget Option Philips
  2. middleclass: Trådlös Philips
  3. Wireless elegans från Sony

I enligt Sonys DAV-LF1 ett hemmabiosystem utformat för användning med en platt plasma eller LCD-TV, men utan att det har skett på bekostnad av kvaliteten på ljudsidan.

- Även om vi talar om den ultimata underhållning teknik, är det möjligt att undvika de stora, svarta lådor, säger produktchef Ansgar Raastad i Sony Norge i ett pressmeddelande.

Trådlösa bakhögtalare

De fyra golvhögtalarna återspeglar en typisk plattskärms-TV-design. Djupet är 5, 05 cm, och de kan antingen hängas på väggen eller placeras på ett supertunt golvställ. De bakre högtalarsignalerna överförs via infraröda signaler, vilket effektivt minskar behovet av mätare på mätare med högtalarkablar.

anläggning

DVD-enhet har full 5. 1 surroundljud, Dolby Digital / DTS® / Dolby® Pro Logic II och flerkanals Super Audio CD (SA-CD) funktionalitet för optimal musik- och filmupplevelse . En fördel är att den inte behöver placeras under skärmen, så plattskärms-TV kan visas i ensam majestät om så önskas.

Även om subwoofer är relativt liten, 24, 1 x 60, 6 x 24, 1 cm, hävdar Sony att deras S-Master-teknik för digital förstärkning bör ge en kraftfull och väldefinierad bas.

DAV-LF1 kommer att finnas tillgänglig från oktober 2004 och det föreslagna priset beräknas bli 18 000 kronor.

ADVERT

Mest populära