All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Trådlös delikatess

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Letar du efter en super avancerad telefon kan du glömma BeoCom 4. Där nämligen bara Relevanta telefonfunktioner som telefonbok, visa och upprepa nummer.

Fokus har alltså varit att skapa en bra telefon som är lätt att använda.

Utseende

I bra Bang & Olufsen-anda är ljudet bra, men designen är inte påträngande. Här kommer du inte uppleva någon obekväm utbrott så billig telefoner erbjudande.

När handenheten är i basstationen har BeoCom 04:01 cylindrisk form, medan avfasningen i de två olika sektioner som visar fina detaljer, när de är separerade.

Klicka här för att se stora bilder av telefon

Easy

Med kit, får du basstationen och telefonen, liksom de nödvändiga anslutningskablar. Monteringen är nästan idiotsäker, även om du med tio tummar kan klara av att ansluta den här telefonen.

Användningen av telefonen går också som ett spel. Förutom de vanliga sifferknapparna kan hittas på några knappar på telefonen och en speciell hjul som används för att bläddra igenom de olika menyerna, eller för att ställa in volymen när telefonen är i bruk. Hjulet är förresten lätt att nå med tummen även om du borde vara keivhendt.

Enligt B & O: s egna specifikationer:

  • Tar det fyra timmar att ladda batteriet helt
  • Det ger cirka 12 timmars samtalstid och en standbytid på cirka 150 timmar.
  • Handenheten styr även batteriladdning, så du kan alltid lämna telefonen i basen.
Vår modell var svart, men telefonen kommer också i blått och grått.

Slutsats

Med ett rekommenderat pris på 2,90 kronor ställer BeoCom 4 det övre priset för analoga trådlösa telefoner. Vi föreslår att du betalar tusen dollar extra för designen.

Vi tyckte om vilken telefon som helst, främst på grund av det goda ljudet och designen.

Vi vill fortfarande ha fler funktioner. Klocka och datum, uppringning av de 24 sista / mottagna samtalen och plats för att spara 200 telefonnummer med namn är inte exakt revolutionerande idag. En eller åtta olika ringsignaler.

Du kan också ansluta ditt headset och bältesklämma, men dessutom måste det köpas.

Tryck här för att visa stora bilder på telefonen

ADVERT

Mest populära