All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Vinterfall av träd

->

Bättre överblick när lövet är borta: En professionell scarlet är glad att arbeta under hela året.

Träd och lövverk som stängs för sol och syn kan vara irriterad och är något du hellre vill bli av med. Det kan lika bra ske på vintern som på sommaren.

Aldrig tidigare har trädgården varit så frodig som nu. Milda vintrar och fuktigt sommarväder har gett de idealiska tillväxtförhållandena för lövträd och buskar. Självklart är det bra med frodiga trunkar, men det kan fortfarande vara för mycket av det goda när alla åsikter försvinner och solens strålar inte längre flyter genom det täta lövverket.

Felling är lösningen, och professionella trippers måste kallas. Men har de tid att hjälpa dig under högsäsong?

"Vi gör det bästa vi kan och arbetar på en blast i maj och juni för att ta det värsta bort", säger Roy Svendsen i RS Partner, professionella professionella halsdukar i branschen.

- Tyvärr är vi inte över allt. Båda eftersom det växer och växer mer än någonsin, och eftersom fler människor vill ha professionell hjälp av säkerhetsskäl. Wrecked wires, brutna takrännor och staket och staket skador mest kommer att undvika. De många tycker inte om det är att träden kan lika bra dela på hösten och vintern som på sommaren. För oss är det inte ett problem - vi har varma kläder och värme i handtaget på motorsågen, säger Svendsen.

Det finns flera fördelar för vinterfelling än att bara vänta på trippeln. Bladen är borta från grenarna, vilket ger mindre rengöringsarbete. Dessutom kan du låta grenarna ligga på kullen, gömd av snön, tills våren kommer. Då kan de avlägsnas som en del av våren.

ADVERT

Mest populära