All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Vinter förlust trender: Något för alla

Förlusten är en av årets stora trender, och nu tenderar att tejpas på alla fyra väggar. Tapeting är kanske det enklaste och snabbaste sättet att få total omvandling i ett rum. En mängd färger och mönster ger möjlighet att lyfta inredningen till nya höjder.

Oavsett om du går till en vägg eller tapet runt baut, garanteras ett mönster som passar din stil. Några rullar är alla nödvändiga saker för att ge hemmet en helt ny stil.

Här är några av vinterhöjdpunkter:

Trovärdiga imitationer eller the real thing

Det är inte nödvändigt att stanna i en ombyggd fabriksbyggnad för att få en industriell stil. Tapeten med imitationer av betong och rustikt trä är en av dagens riktigt bra trender. Imitationer är imponerande trovärdiga och finns i en rad färger som är väl anpassad till dim vägg trend som vi nu upplever.

En annan nyhet är den textila förlusten av linne. Med naturliga färger och tråkiga färger kan 100 procent känsla ge dig bara den svala atmosfären du letar efter.

Färger och fest

Även om vi ser en hel del av speciella stil på dagen, gå till många experter och vänta på en förändring av stil med flera färger. Om du vill fräscha ditt hem med riktiga glada färger är åtminstone möjligheten definitivt närvarande.

Batik, retro mönster eller blommor fräcka färgkombinationer kan vara hård blickfång när man är ute efter något lite speciellt.

Blomstersängar på väggen

Blommans trend som vi sett på ett tag är inte på något sätt ännu. Allt från känsliga växter i djupa färger till färgglada blommor i kombination med metalliska effekter finns tillgängliga. Allt är precis i trendbilden - frågan är precis vilken version som passar dig!

ADVERT

Mest populära