All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Wins distrikt i Oslo:

[Ugjyldig objekt (NAV)]

- Det finns inte så många områden i Oslo som har en så stor tillväxtpotential. Stadsdelarna nära staden har redan stigit så mycket i pris att ingen kan förvänta sig några större hopp, säger talesmannen i Notarial egendom, Eivind Rodem.

Utanför staden

Han ser emellertid att vissa områden har större tillväxtpotential än andra.

- Om du bor i ett hem i en kort tid kommer det förmodligen att bli det mest att vinna buy på Grönland, i Gamla Stan eller Tøyen, säger Rodem.

Annars är hans råd till dem som vill köpa ett hem med möjlighet att köpa lite utanför staden. Han tror att området från Skedsmo till Gardermoen fortfarande har god tillväxtpotential, och att Fornebu har potential för dimensioner ?? när det finns hem där.

Tillväxt i Østkanten

Skillebekk och Frogner är alltid populära, men inte den stora tillväxtområde. Se mer

Professionell ledare i Exakt fastighet, Stein Vaagan, tror mest i Oslos inre öst.

- Bilden har inte förändrats så mycket sedan förra året. Ändå tror jag på en god uppgång i Grönland, Gamla stan och Tøyen. Detta område kommer att anpassas ytterligare under de närmaste åren, säger Vaagan.

Han tror att Frogner och Majorstua har blivit så höga att det inte finns plats för de stora hoppen här.

- å andra sidan tror jag att nya områden på Østkanten, som Vålerenga, Etterstad, Ensjø och Helsfyr, kan få ett uppsving. På Ensjø kan kanske bilstaden omvandlas till bostäder. Det skulle göra området mer attraktivt, säger Vaagan

ADVERT

Mest populära