All egendom: trädgård, kök, inredning >> Utomhus

Vinn priset för ditt byggprojekt

Det sägs att i Norge är vi världsmästare i byggnad och renovering av hus, stugor och utomhusutrymmen.

Som en trätillverkare anser Bergene Holm att många av dessa byggprojekt förtjänar lite extra uppmärksamhet.

Det är resultatet som räknas

De tilldelar totalt 250 000 dollar som en premie i kategorierna Exteriör, Inredning, Utomhus, Barnpris och Open Class.

Det högsta priset är i kategorin "Exteriörpris", där du kan vinna både $ 100 000, plack och hedervärd omnämning. "Interiörpriset" och "Premiepriset" är $ 50 000, medan de andra två är 10. 000 kronor.

Alla kan ansöka - alla kan vinna och ansökningsfristen är 1 november.

Alla i Norge är upptagna med stora och små byggprojekt. Det byggs om, återställs och renoveras. Träprodukter utgör ofta en viktig del av dessa projekt.

Inspirationspriset kommer att vara att premiere byggprojekt som inspirerar andra.

Priset kan tilldelas både nya byggnader, överbyggnad, restaurering och uppgradering, där tre representerar en synlig del av projektet.

Du kan snuggla allt själv, eller få hjälp av en expert - det är resultatet av att räkna.

Utomhuspris

Byggar du ett hus - eller är du precis klar? Ska du återställa ditt gamla hus?

Har du just ersatt den gamla klänningen eller matplattorna? Överväger du att skapa en ny tillägg? Kanske har du just byggt en ny stuga?

Bergene Holm letar efter avslutad, innovativ eller kreativ användning av trä i alla typer av privata byggnader, hus och stugor, inneslutning eller ombyggnad av hus eller stugor som är väl anpassade till befintliga byggnader.

Inredning Pris

Planerar du att borsta upp ditt barns rum? Har du använt en panel i vardagsrummet eller i sovrummet? Byter du ut konstverket i hela huset? Kanske har du möblerat stugan med en traditionell träpanel och tillhörande lister?

Juryen vill se inredningsrum med avslutad användning av träpanel och lister som harmoniserar med husets andra stil. Det kan finnas en omfattande användning av lister för golv, tak, dörrar och fönster, eventuellt andra interiörer.

Utestående pris

Har du byggt en terrass? Eller kanske en balkong eller en hel vinterträdgård? Kanske har du precis satt upp ett fint hus eller en mysig bilaga?

Den som har använt tre i sina byggprojekt uppmuntras att ansöka om externt pris. Juryn kommer att leta efter spännande utomhusutrymmen i tre som harmoniserar med andra byggnader. terrass, balkong, lusthus, vinterträdgård, strandpromenad, annex och liknande.

Barnkatastrof

Har du tagit olabil? Eller kanske skapa en klättra eller ett piratskepp i trädgården? Har du precis byggt ett fint lekrum eller en cool sandlåda?

Bergen Holm vill hitta kreativ, artig och engagerande användning av trä som barn njuter av; olabil, sandlåda, lekrum, klätterram och liknande.

Vinnaren av barnprispriset får till och med få "The Chief of All Boys", Asgeir Borgemoen, på besök.

Öppna klassen

Återanvändning av trä är i vinden! Uttrycket ska vara robust och rustikt både i inredningen och i vardagsrummet.

Tillämpningar där återanvänd material utgör huvuddelen av byggprojektet, eller om du har byggt något som inte hörs naturligt i någon av de andra kategorierna, samlas under Open Class.

Ansökan kommer att skickas till Bergene Holm AS så snart projektet är klart, senast den 1 november varje år.

Alla sökande, oavsett kategori, kommer att få en professionell och ärlig bedömning av sitt projekt.

Och alla med privata byggnader, oavsett ålder, storlek och plats, är inbjudna att delta.

ADVERT

Mest populära