All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Vem vinner Powerdrift idag?

Årets final i ström Operation sker idag på Gardermoen Racewayl Innan säsongen börjar det meddelades att de tre bästa totalt varje vinna sin egen biljett till den amerikanska bytes serien Formeloperation. Det finns redan nordmännen Fredrik Aasbø och Kenneth Moen. Det verkar som att Robin Alsaker, Tor-Anders Ringnes och förra årets vinnare Ola Jæger kan börja packa resväskan. Faktum är att de som verkar sluta på pallen totalt i årets Powerdrift.

Robin favorit

Robin Alsaker har under flera år, men det är första året med den nya bilen, en Toyota Supra med kompressormatade V8, det har lossnat fungerar möjlighet. Innan årets sista omgång leder han 30 poäng framför Tor-Anders Ringnes, som också har visat sig vara en stabil förare i år.

- Ingenting avgörs ännu, men jag ska strula till det ordentligt och allt faller på plats för Ringnes om detta inte går din väg, berättar Robin igår före träning.

Så ställer du in live stream

Federal Ström Drift serien har haft många kör över Norge och de omfattas av Livestreamen levereras på www. live stream. com av Racing Media, som är Espen Berge Olsen i samarbete med Norsk Drifting Foreningsforening och Powerdrift.

Du kan komma åt sändningarna genom att logga in här och länka ditt Facebook-konto till Livestream. com. Där har du också tillgång till Formel Drift från USA där Fredric Aasbø och Kenneth Moen tävlar.

Detta är

0900-1110 Träning

1130-1230 Kval Junior semipro

1230-1400 Behörighet PRO

1400-1500 Träning

1530-1600 Finaler Junior efterföljande podium <999 > 1600 - 1730 Slutlig semipro efterföljande podium

1730-1900 Finale PRO efterföljande podium

ADVERT

Mest populära