All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Vem har Norges gyllene badrum?

Det är faktiskt nu är fallet.

I tre delfinalvärmer har du röstat sina favoriter. En jury bestående av representanter för Litex och DinSide Boligredaksjon har gett två andra anmälare en guldbiljett till finalen och här är vi. Fem värdiga finalister, men bara en vinner. Vem det är - bestämma.

Vilket badrum är din favorit? Eller hellre, vem har Norges grymaste badrum?

Läs allt om renovering på DinSide Housing

70. 000 kronor

Tänk på din favorit favorit, eftersom vinnaren kommer att få totalt 70 000 dollar av badrumsmaterial.

Rösta nu!

Vilket badrum är Norges fulaste? (Closed)

1) Rotten 70s mardröm (76%)

2) Mögel angripna 80s bomb (15%)

5) Studentbad vid botten nivå (4%)

3) dusch överväxt smuts (4%)

4) Rockiga badrumsgolv (1%)

Nedstigningen är inte kontrollerad och speglar endast läsarnas egna åsikter.

Litex vått system ger vinnaren - ja precis - Litex vått system för hela badrum, inklusive plattor för installation av ett sådant bad och handfat, eller uppförande av en duschkabin. Monteringstillbehör, membran och gjutning ingår också. Värdet är cirka 40 000 kronor.

Dessutom får vinnaren ett presentkort för 10 000 kronor från Flis konsult, som har agenturen Villeroy och Boch i Norge, samt ett presentkort från Fjordbad, massage badkar, garanteras för 10 år, värt 20 000.

Vinnaren av badrumskonkurrensen kommer att publiceras onsdagen den 3 oktober.

Här är de fem finalisterna tävlar om att namnges Norges värsta badrum:

Finalist en mer

Rotten 70 mardröm

Ja, vad ska vi säga? Vinnaren av den första delfinalen var så cool. Ägaren av badrummet skriver följande i ett e-mail till DinSide:

Här är vårt lilla bidrag till "Norges fulaste bad".

Vårt hus byggdes 1952, och sedan dess har lite eller inget gjort med badrummet som mäter 2, 5 kvadratmeter. Det finns vinylbeläggning på golvet och tapeter på väggen. Fönstret som finns där kan inte öppnas och ventilen ger liten ventilation. Således finns det mycket fukt i rummet, vilket orsakar mycket dåligt inomhusklimat, med form och ruttning som ett resultat.

Vi har tre unga barn på fyra, två och ett år för att vara där. Eldstemann har haft astma, och minstemann utvecklar detsamma. Det är därför vi vill ha så mycket nytt bad, främst på grund av astma. Samtidigt hade det också varit bra med lite mer utrymme för två stora och tre små.

Fler bilder

Finalist två mer

Mögel angripna 80 bomb

Dressing rum för våra andra finalist hålls på 80-talet i färg, men standarden är förmodligen inte mycket bättre. Det är kusinen till ägaren till badrummet som har lämnat in, och det var hennes anledning:

Skickar några bilder på badrummet till min kusin.

Kommer meddela henne om denna tävling, tv-tvi.

Hon vet inte om det själv, men hon tror att hon kommer bli glad om hon vinner.

Hennes ekonomi innebär att hon inte har råd att göra något åt ​​hennes badrum. Det är synd, eftersom hon är en person som hjälper alla andra när det behövs, utan att tänka på sig själv. Dessutom är vi oroliga för att hon är väldigt sjuk. Eventuellt på grund av gjutning (förmodligen närvarande här). Åtminstone luktar det mycket kraftfullt och speciellt. Det finns också många svarta sporer och fläckar där det finns fuktskador.

Fler bilder

Finalist 3 Visa mer

Dusch med smuts smuts

Den tredje finalisten vann delfinen med en bra marginal. Kanske inte så förvånande när du ser hur äckligt det här badrummet är.

Golvet har en vacker, skarp orange färg, med brun smuts som omger duschdörren. Dessutom är väggen brun och fuktad.

Det är nog inget annat än en komplett renovering som kan göra det här badrummet igen. Lyssna bara vad badrumsägare skrev till DinSide:

Här är vårt gamla badrum, fullt av mögel. Tyvärr hjälper vi inte hur mycket vi gör det.

Fler bilder

Rocky badrumsgolv

Här är den första finalisten utvald av juryn. Badrummet hör till två personer som säger att de är rädda över deras badrum. Och vi kan förstå det. Badet verkar snart gå genom golvet. I ett email till DinSide skriver de två att deras badrum måste vara det värsta i Norge:

Hjälp! !

Hjälp, vi behöver hjälp nu. Detta måste vara Norges värsta bad. Något drastiskt måste hända. Kan inte låta människor komma in i badrummet. Vattnet läcker in i källaren. Det luktar ruttna.

Är vi inte berättigade att vinna den här tävlingen?

Mer bilder

Finalist 5 Visa mer

Studentpool vid nivån

När du är student kan det inte vara så viktigt att bo i lyx. Men den här studenten är verkligen inte bra på badrummet. Värst är taket, som är så full av mögel och smuts att det är nästan svart än vitt. Lyssna vad den stackars badrumsägaren har att säga om sitt badrum:

"Alla andra" har ett trevligt badrum ... Jag stänger dörren. Jag fick nya badrumsmöbler för fem år sedan, som fortfarande är packad. Mitt badkar har jag försökt att skrubba så gott som det går, och sålunda är porslinet förfallit. Drömmen är ett modernt badkar.

En liten ansiktslyftning i mitt badrum hade förändrats mycket. Men det kan vara en extrem renovering.

Varför har jag inte gjort det själv? Vuxenstudent utan de största fonderna, så slutar det när det gäller badning. För detta krävs större investeringar än studentlön.

Mer bilder

Mer hemifrån:

  1. Korv med 30 procent grönsaker
  2. Därför borde du också skölja Kok-riset
  3. - Nej, du får inte cancer att äta blåbär < 999> Varför är pizzarundan när lådan är fyrkantig?
ADVERT

Mest populära