All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Vilket är bäst på ljud och finess?

Båda tv-apparaterna har sidomonterade högtalare och är utrustade med något slags virtuellt surroundläge. Vi tyckte inte om det på någon av TV: n. Förresten kan du ställa in ljudspåret som på någon annan TV.

WooYoung TV har någon form av equalizer, men oavsett hur mycket vi försökte kunde vi inte hitta någonting som minnet på basen. Därför är ljudet av Sagemen hugget bättre, eftersom du åtminstone får lite mer vikt i djupare toner.

Delvis slutsats: 1 WooYoung ?? 2 Sagem.

Fjärrkontroll?

[Vulnerable Objects (NAV)]

Kontrollerna är inte det snabbaste att svara när du trycker på dem, och i praktiken måste du rikta rätt till tv: n för att få lite svar. Utseende ser Sagems fjärrkontroll vid första ögonkastet svalare, men här är plasten fantastiskt ?? nyckelordet på båda modellerna.

Sagems kontroll har till exempel ett glidskydd på botten som bland annat döljer bild-i-bild-funktionerna. Här fick vi känslan av att locket skulle bryta varje gång vi öppnade det, något som inte är helt trovärdigt. Som vanligt saknar vi också bakgrundsbelysning, men vi förväntade oss inte heller det i det här prisklasset.

Det positiva är att båda kontrollerna är utrustade med många snabbtangenter, till exempel för text-tv-funktionerna. Sagemen står fortfarande här ute, för det finns dedikerade dedikerade nycklar för olika ingångar som scart, komponent och DVI. Detta lägger till i boken jämfört med WooYoung-modellen, där du måste trycka på samma knapp flera gånger så att du bläddrar till rätt inmatning.

Slutsats: 1 WooYoung ?? 1 Sagem.

Funktioner

BIB på Sagem: Scart- och komponentinmatningsdisplay Mer

Båda modellerna har bildmallar (BIB) och har genvägar direkt till dessa. Det är något vi gillar.

Vad vi inte tycker om är att båda BIB-funktionerna är mer kraftfulla än de borde ha varit.

På båda TV: erna måste du ställa in klockan manuellt och vi gillar timerfunktionen som låter dig använda tv: n som en väckarklocka. Båda modellerna är också utrustade med barnsäkerhet.

Är du en ivrig text-TV-användare? Då finns det bättre alternativ. Båda text-tv-lösningarna är av dålig art och ingen av tv: n är utrustade med den praktiska splitscreen-funktionen. WooYoung-modellen är dock ett hästhuvud framför och ger dig åtminstone en blandningslösning.

Båda modellerna har trög text-tv-lösare, men WooYoung har en mixlösning. Se mer CompactFlash i Sagem Visa mer

Fortfarande kommer Sagemen att dra det längsta halm här också.Sagem TV har integrerad kortläsare för sex olika korttyper ?? inklusive CompactFlash, vilket gör det möjligt att läsa dina digitala bilder direkt på skärmen utan att leta efter kablar eller adaptrar.

Slutsats: 1 WooYoung ?? 2 Sagem.

Tryck på länkarna nedan för att fortsätta i testet:

  • Slutsats och betyg
  • Visa stora bilder från duellen
  • Tekniska specifikationer

ADVERT

Mest populära