All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Vilka är stygga?

Den här veckan frågade vi er läsare: Har du Norges fulaste kran?

Det är nästan ledsen att säga det, men bidragen har flödat in. Vi har lagt upp några av dem varje dag, och om du undrar, kan du se bilderna här.

  • Tisdag
  • Onsdag
  • Torsdag

Men nu är deras jobb. Rösta för den du tror förtjänar att vinna, bland de fem finalisterna. De tre poster som får flest röster kan välja varje färgkran. Vem vinner Du bestämmer dig.

Undersökningen kommer att vara stängd måndag morgon klockan 10:00.

Finalist nummer 1

Mindre kran hittades inte? Jag har renoverat hela lägenheten nu, förutom badrummet och kontot är tomt. Med en ny kran har jag åtminstone början på ett badrum som ser bättre ut, skriver Cecilie Nilsson från Bergen.

Om du tror att den här förtjänar att vinna, röstar du på bidraget 1.

Finalist nummer 2

Känner denna tävling passar perfekt!

Vår kran är en hembakad böjd metallbit, den ursprungliga sprickan. Problemet med vår hemgjorda kran är att vi inte blir heta eller kalla, så när det kalla vattnet i rörledningen har spolat ut blir maxen varm och på händerna.

En designkran kan passa bra in i det annars dåliga badrummet, skriver Ruben Holt från Skien.

Känner du att detta förtjänar att vinna röster på bidrag 2.

Finalist nummer 3

En fin kombination av dusch och handfat, med en hävstång för att ändra vilken väg vattnet rinna, som inte fungerar hela tiden om du inte använder hastighet i kombination med ström. Det droppar ständigt och är olyckligt lite tilltalande.

Vill du ha ett mixerbatteri som inte kräver noggrann justering av två instabila händer för att tvätta fingrarna vid normal temperatur. Och det är lättare att rengöra än detta djur, skriver Øystein Hansen från Oslo.

Känner du att detta förtjänar att vinna röster på bidrag 3.

Finalist nummer 4

Vi har köpt gamelt hus och badrummet (och resten av huset) behöver en renovering. Det kostar pengar, så en ny kran hade varit kung!

Vit och rosa är inte längre coola, säger Stian Martinsen från Tolvsrød.

Tror du att den här förtjänar att vinna, du röstar för bidrag 4.

Finalist nummer 5

Trevligt kran. Eller kanske inte.

Om du glömmer att hela tvättstället håller lossna från väggen och bara hålls upp och ner av rör och avlopp, (det är så gammalt att avloppet är av metall hjälper till att hålla tvätten uppåt) då Crana inte bara ful men också bruten. Varmvattenspaken är avbruten och kanterna är så skarpa att du nästan klipper av om du absolut behöver varmt vatten.

Rösta här!

Vote för kranen du tycker är fulaste: (Closed)

Bidrag 2 (64%) 401

Bidrag 1 (10%) 62

Bidrag 3 (10%) 61

Bidrag 5 (8%) 51

Bidrag 4 (8%) 48

Nedstigningen är inte kontrollerad och speglar endast läsarnas egna åsikter.

Därför blir du mycket kall i den här familjen när du har varit med. Ja, det är tvätten. Hade varit trevligt att ha en tvätt med varmt vatten där :)

Om jag vinner, kommer den nya kranen också att få en ny tjänare att bo på. Så faller det inte plötsligt i marken, skriver också Christian Wattengaard från Kattem.

Om du tycker att det förtjänar att vinna, röstar du på bidrag 5.

Du kan vinna:

Det finns inte mycket att göra för att uppdatera badrummet. Här är Coloric i en maskulin svart utgåva. Foto: Gustavsberg Visa mer

Tre lyckliga DinSide-läsare vinner var och en av sina Färgkranar från Gustavsberg. Utöver det faktum att kransbandet betonar designen och levereras i fem färska färger, har tillverkaren tänkt på miljön på alla nivåer: Den ska vara hundra procent miljövänlig.

Blandaren är tillverkad av aluminium, utan riskfylld bly, vilket gör att kranarna kan återvinnas den dag du byter dem. Ytan är anodiserad och inte lackerad så att den tål hård resa.

Färgkranar kommer i rött, blått, svart, silver och champagnefärger, och det föreslagna detaljhandelspriset är $ 1,995 för tvättbatteriet. I serien finns också ett-greppbatteri för dusch för 2 538 kronor, dusch set för 1 413 NOK och enhänt batteri för badkar för 3 644 NOK

ADVERT

Mest populära