All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

När namnet verkligen inte passar ...

Hur många gånger har vi inte sett det - En biltillverkare försöker spara en rimlig dummy modell genom att ge det ett namn på en helt annan liga. Ambitionerna är stora, men lekfulla brev kan inte dölja det faktum att dessa bilar helt enkelt faller igenom.

Dongfeng galen soldat

På senare tid har vi sett en liknande utveckling i Kina, om än med tillägg av svårbegripliga numeriska och brev leden. Modeller som Geely Beauty Leopard, Dongfeng EQ7240BP, Huanghai Snabbare, Geely PU Rural Nanny, Geely King Kong, Tang Hua Book of Songs, Dongfeng galen soldat och Tang Hua Detroit Fish har tagit oss med storm, åtminstone verbalt ...

Men Historien är fylld med glittrande exempel på motoriserade överdrifter. Här har du Autofils topp tio lista!

1. Mitsubishi Carisma

Mitsubishi Carisma mer

Martin Ljung, svenska komiker: "Jag döpte min son Professor Jag blir ganska aldrig råd att låta honom studera.". När man inte har det - kan man säga det, Mitsubishi trodde också. Och fem års garanti såg till att du inte fick ett ögonblick av spänning i den här bilen.

2. Suzuki Liana Sport SUV

Suzuki Liana Sport SUV mer

Sportscar för Senior utan vänner. Här är bilen du kan gå rakt genom den vänstra dörren och ut genom höger utan att böja knä eller nacke. Linjerna är inspirerade av en grå vandrare, så de passar perfekt tillsammans.

3. Galloper Exceed

Galloper Exceed mer

No överskridit denna förhistoriska SUV. Det var bland de äldsta (farfars far som heter Pajero), var det bland de långsammaste, det var bland de mest torg, det var bland de mest mekanismer. Ovanpå allt!

4. Plymouth Duster

Plymouth Duster mer

Uppföljaren till dammtrasa kommer att namnges Mop. Den blir bredare än dammduk och klibbar mycket mer fast på substratet. Avgasröret skjuter ut mer än en meter rakt upp och skakar saker.

5. Subaru Rex

Subaru Rex Visa mer

Kung på tre meter. Den japanska kejsaren beställde Subaru att bygga den här lilla bilen, för att visa att kejsaren är långt över kungen. Rex har halv-cylindrig motor vid 3, 5 cc, men kan fortfarande 70 km / t i fritt fall.

6. Pontiac Parisienne

Pontiac Parisienne mer

Net Ferris insidan av sex meter. "Vi måste hålla jämna steg med mode, ring upp bilen genom att fastställa, eleganta damer ... kanske några franska" diskuterade GM ekonomer medan mumsa Big Mac, gulpet cola och tänkte på kullarna i hela världen som bilen skulle säljas.

7. Ford Edsel

Ford Edsel Visa mer

Tänk Henry Fords son döptes Ronny, inte Edsel ... Snyggt gjort för att ta fram en helt ny bil för en son, trots att det var historiens största misslyckande.Eller var det bara att Henry tänkte? "Det blir aldrig något av det, Edsel, dig fet slusk!"

8. Chevrolet Celebrity

Chevrolet Celebrity Visa mer

... När såg du senast en kändis i en gammal kändis? En liten, envis och kantig amerikansk sedan med förbryllad motor och framhjulsdrift. Kom igen, Britney och Paris! Parkera Bentley och visa ditt mod!

9. Daihatsu Applause

Daihatsu Applause Se mer

Daihatsu krävde högljudda applåder för sin enastående anonym bil, vars främsta funktion var att det var en halvkombi, men såg ut som en sedan. Daihatsu betyder förresten stora framsteg.

10. Dodge Monaco

Dodge Monaco mer

För småbyamerikanere med stora drömmar, ockupation polis: "Vad händer om jag inte behövde sitta här i North Dakota och nyper speeders - nej jag skulle hellre vara i Monaco och registreras miljoner i vinster ... måste vara en skit av 56 miles per timme ... "

ADVERT

Mest populära