All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Vad är det här?

I samband med Rörmokare Central introducerade skrotning av gamla varmvattenberedare på vintern, kallas även den äldsta varmvattenberedare. Nu är vinnaren av tävlingen röstad, och det är vad du ser på bilden.

Om det inte är antiquarian, kanske det måste vara det. För denna vattenvärmare från 1950-talet ligger långt bortom scenen där den kan kallas "retro". Trots att de är täckta (eller isolerade?) Med panel.

Ägaren kunde inte bekräfta exakt var den gamla vattenvärmaren var. Och inte ens tillverkaren av varmvattenberedare, CTC, kunde bestämma en exakt ålder på det, men det uppskattades att vara från början av 50-talet.

Det är inte bara vattenvärmare som är gamla och trötta. Kommer du ihåg när vi lärde känna Norges grimma bad? Här kan du se några av de fantastiska bilderna vi fått.

Vad sägs om din gamla bärare?

Den faktiska konkurrensen där ägaren till den äldsta vattenvärmaren kunde vinna en ny är över. Men wreckageordningen är fortfarande i full gång. Och enligt Plumber Center har flera andra företag infört liknande system.

- Vi hoppades att vrak fyndigheten kan stimulera människor att ersätta de gamla varmvattenberedare, och vi fick inblick i hur många gamla värmare som finns i Norge. Resultatet är jakande och överväldigande, framgår det av ett pressmeddelande.

Och marknadsföringsstunt har fungerat. Försäljningen har ökat med mer än 700 procent jämfört med samma period föregående år.

- Samtidigt har vi bidragit till en bättre miljö och räddat samhället för stora mängder i ersättare. Det känns bra och kommer förhoppningsvis att utlösa andra företag att göra detsamma, säger Gunnar A. Ludvigsen, General Manager, Rørleggersentralen.

Hur mycket kostar hetvattnet? Beräkna med vår räknare

ADVERT

Mest populära