All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Vad gör en pasta på badrummet?

Oavsett om du vill köpa ett hem eller bara se hur andra har det hemma. Bostadsannonserna på Finn. Inga fascinerar, och det finns många som bara inte har råd att läsa bostadsannonser.

Föremålen som går till vänster för att sälja hem är många. Gröna äpplen på köksdisken. Spolade handdukar på toalettsitsen. Lila orkidéer från Ikea i vindrutan. Men vad gör den lilla gröna limefrukten plötsligt?

Läs också: Sälj miljoner hem med dilldall

Branding

Lime i en skål eller korg på köksdisken kan visas överallt. Lime grön är en ny färg som fångar ögat, och ett smart sätt att få människor att se extra bra på en bild. Gräns ​​på vägen, men vi har bara sett annonser från en fastighetsmäklare: Krogsveen.

- Jag tittar på detta som en win-win-situation, säger Laugen i Krogsveen till DinSide. Foto: Elisabeth Dalseg Visa mer

- Vi skulle vilja använda lim i bostadsannonserna, om det passar. Detta är huvudpersonen i vårt varumärke, men det är också en fördel för kunderna, säger Leif J. Laugen, VD för Krogsveen till DinSide.

Fastighetskedjan återmärkte 2009, med kalk som ett viktigt element. Kalkfärgen går tillbaka i material och mäklarkedjan har sitt eget koncept relaterat till kalk (Krogsveen Lime - Litt Mer).

DinSide: Hur är det här en fördel för dina kunder?

- Vi har sett att limet i bostadsannonserna har skapat nyfikenhet och intresse för objekten och att många av annonserna med kalk i har fått mer uppmärksamhet och fler besök än de utan, säger Laugen.

Enligt Laugen har limet varit föremål för diskussion och diskussion om bloggar och olika onlineforum.

Vad är fel med dessa bostadsbilder? Här har de misslyckats ordentligt!

Ej kompensation

Förutom att skapa en blast om hemmet ska säljas, erbjuder Lime Krogsveen marknadsföring i bostadsannonsen på ett helt annat sätt än vad vi har sett från andra mäklarfirmor. Kunder får rabatt på annonspriset, eftersom de hjälper till att marknadsföra mäklarekedjan?

- Nej, men ingen behöver det där limet. Självklart kommer de att förlora om de inte vill ", sa Laugen. "Vi tittar på det som en win-win-situation.

Användningen av kalk i bilderna har också minskat, enligt Laugen. Men du ser bra ut, så du kan fortfarande hitta den i en rad olika annonser. Här är några exempel.

I denna lägenhet på Stovner har den knuckled i en liten lime; i köket. Foto: Sök. nej

Lime i vardagsrummet Foto: Krogsveen

Lime på diskbänken. Foto: Krogsveen. nej

Lim på diskbänken Foto: Sök. nej

På tvättkorgen. Foto: Sök. nej

Stilleben på vardagsbordet. Foto: Sök.nej

På nattduksbordet Foto: Finn. nej

i fönsterbrädan. Foto: Sök. nej

i duschen. Foto: Krogsveen. nej

(Observera att några av dessa bilder är från äldre annonser, eftersom vi har sparat dem ett tag.)

ADVERT

Mest populära