All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Vad kostar det att flytta?

Är du flyttar i samband med studier eller arbete, måste du komma ihåg ny telefon, omdirigering av e-post, hitta skolor för dina barn, adressändring till Befolkningsregister och inte Minst bokning av flyttande byrå. Särskilt, om du rör dig långt, är det längst du kan göra för att engagera dig i en professionell flyttbar byrå. De har kompetensen att flytta svåra möbler som skåp med glasdörrar, målningar, konstobjekt och pianon.

Flyttebyrå priser

- Vi flyttar allt från värdefulla målningar för National Gallery till den enorma säkra försvars, säger Sigurd Winge-Thorbi, transportledare på Activ transport och movers. "Även i privata kunder är ingenting möjligt att flytta, och inom några timmar har vi transporterat allt du äger till ditt nya hem. Det är mestadels människor över 25 år som använder en rörlig byrå när de flyttar, säger Winge-Thorbi. "Eleverna går ofta med sina vänner och hyr en skåpbil, och flytta bara några saker, det här är en enkel lösning. Så snart du börjar prata om att flytta massor av 20-30 lådor, sovrum, kök och matsalmöbler, är det lämpligt att använda en byrå.

Oslo - Trondheim

Bor du i Oslo, och ger oss nyckeln till ditt hus på morgonen, vi är i Trondheim vid middagstid, säger Winge-Thorbi. För en lägenhet på 60 till 80 kvadratmeter måste du beräkna en total rörelsekostnad på 10-12 000 kronor, medan 80-100 kvadratmeter ger 11-13000 på denna sträcka. Priset kan bero på villkor som vilken våning lägenheterna ligger, hur många våningar finns i townhouse / villa och avståndet som allt ska transporteras. Skulle du bara flytta från ena änden av staden till den andra kommer priserna i exemplet att halveras.

Total lösning

De flesta flyttbara organ erbjuder totala lösningar. Det innebär att de packar allt, tvättar ditt hem och packar ut möbler och personliga tillhörigheter om du ger dem en ritning eller en beskrivning av var du ska stå. "De flesta av våra kunder gillar verkligen att packa upp sig efter att ha flyttat, eftersom de kan hitta andra lösningar än i sina gamla hem", säger Winge-Thorbi. Skulle du spara pengar, betalar den också att packa så mycket som möjligt i förskott, eftersom timpriset för ett paket är 250 kronor. Lådor och andra paket kan du vanligtvis få gratis från det rörliga byrået, men du måste flytta utomlands möbler och konst exportpaket. "Då använder vi trälådor, eftersom den flyttande lasten kommer att skickas över långa avstånd, ofta med båt eller tåg", säger Winge-Thorbi.

Priser

Lastbilar med 2 män efter timmar kr. 660, - inkl moms.
Lastbil med 3 män per.Tid £. 900, - inkl. Moms.
Lastbil med 4 män per. Tid £. 1150, -inkl.
skåpbilar med 1 man per. Tid £. 300, - inkl moms.
Paket / montör per. Tid £. 250, - inkl moms.
Renare per. Tid £. 250, - inkl moms.

Det tar ungefär 7 timmar att flytta ut ur ett 3 våningar radhus, med bil och tre personer, och 4-5 timmar av en 80-100 kvadratmeter lägenhet med bil och två personer. Dessutom beräknas den tid som spenderas på avståndet till vilket flyttningsbelastningen ska köras.

Flytta pianot

Totalt upp till 2 våningar kr. 1200, - + moms.
Upp till 4 våningar totalt kr. 1400, - + moms.
Upp till 6 våningar totalt kr. 1500, - + moms.
Totalt upp till 8 våningar kr. 1600, - + moms.
Tillägg för att flytta mellan 20 och 30 km. £. 200, - + moms.
Tillägg för att flytta mellan 30 och 50 km. £. 500, - + moms.

Ledsen â? ?? Denna artikel är inte längre tillgänglig.

ADVERT

Mest populära