All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Vad gör du när färgen kommer?

Om du tycker att färgerna är svåra och du är lite rädd för att göra misstag, trösta dig själv med den inre fenderen och säg: "Gör som du vill, det är du för att vara blomstrande! ".

Du är chefen!

Är varma färger lite som deadlines?

Bra, eller hur? Det betyder att när du väljer färg för ditt eget hem, är du chefen och du som gör reglerna. Om du gillar en färg är det ok. Även om det är en färg som andra inte gillar, tvekar inte - stå på din, även om du är i minoriteten.

Det är lätt att bli förvirrad när du hör "det är inte möjligt" eller "nu kommer det att bli så". Tänk på att allt som sägs och skrivits om trendfärger, årets färg, färger som matchar, färger som fungerar så här, är avsedda att vara inspirerande och inspirerade. Det finns inga absoluta sanningar, och de goda lösningarna är otaliga.

Fråga din mage

Vad tycker du om dämpade svarta färger?

Istället för att fråga andra vad de tycker om en färg, handlar det om att bestämma vad du tycker. Leta efter vad du tycker är bra, använd din mage och stämma med vad som är rätt. Intuitivt vet vi mer om färger än vi tror, ​​och mage känslan är bra, så lita på det. Och ytterligare ett råd: inte stressa med färgerna. Innan du börjar studera färgdiagram och riva ditt hår över alla möjligheter i en färgstång, kan du koppla av och njuta av att tänka på hur trevligt det blir när rummet är klart.

Koppla av och njut

Gyllene och varma färger, hur mår din mage?

Gör som idrottare; använd tekniken för att visualisera. Se själv hur du vill att rummet ska vara och vilken sorts atmosfär du vill ha. Om det finns utrymme för avkoppling och lugn, måste du ta reda på vilken typ av miljö du får för att sänka dina axlar och andas ut. Visa bilder i tidningar och online, och "grav" visar din egen smak. Vad tycker du om och varför? Ljus eller mörk? Många färger - några färger? Stora kontraster - små kontraster (ton-i-ton)? Rolig eller livlig? Några favoritfärger? Kom ihåg att favoritfärgerna vi kan leva bra med väldigt länge. Ljusa pasteller; läckra och luftiga? Cool och opersonlig?

Gör en collage av de bilder du gillar bäst och studera den där du hittar dina färger. Nästa steg är att plocka ut färgerna och sätta ihop din personliga palett. De som säljer färg kan nu enkelt hjälpa dig med det. Du kan också använda ifi. nej hans moodboard.

ADVERT

Mest populära