All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Vad säger andra mäklare?

[Ugjyldig objekt (NAV)]

- DnBNOR Property helt rätt i att det blir fler konkurrenter på marknaden i form av differentierade mäklare. Och jag kan bekräfta att det kommer att finnas något nytt från oss, men jag tänker särskilt av prospektet och reklammaterial, säger vd för Active Agent Torshov Grünerløkka, Thomas Wahl.

Wahl är annars ganska imponerad av DnBNOR Real Estate nya satsning.

- Jag tycker att det är trångt. De har tagit ett stort steg och varit innovatörer på detta område tillsammans med den privata mäklaren, säger han.

Enligt Thomas Wahl har den privata mäklaren nyligen lanserat en CD-ROM i samband med hans reklammaterial. Dessutom skapar de utsikter på glättat papper.

Individualism

- Vi har inte några konkreta planer på att skapa något som liknar Premium Residence . Men vi vill ha en högre grad erbjuda kunderna en mer individuell lösning - och kommer inte att kräva att de måste välja en fast koncept, säger kvalitetschef på Exakt Property, Stein Vaagan.

Men han är helt medveten om att det här är framtiden.

- Vi kommer förmodligen se fler och fler sådana begrepp i framtiden, för det är i linje med den högre graden av individualism vi nu upplever, avslutar Vaagan.

ADVERT

Mest populära