All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Vad betalade grannen för sitt hemvist?

Det är inte utan anledning som DinSides Vad är fastigheten värd ansökan är en av våra största framgångar. Från och med idag finns det ingen annan fri tjänst som ger dig en lika bra uppskattning av hur mycket ditt hem är värd.

Kalkylatorn söker efter Tindes annonsbaser och hittar bostäder till salu eller säljs nyligen i ditt grannskap. Det innebär att kalkylatorn alltid följer prisutvecklingen på marknaden och att den ger en särskilt bra uppskattning av värdet på bostadsområden som regelbundet handlas, till exempel i storstäderna och andra populära områden.

Klicka här för att se vad ditt hem är värt idag

få gratis salgshistorikkk

Medan vår kalkylator ger en uppskattning av det aktuella marknadsvärdet, det ger ingen aning om vad fastigheten har sålts tidigare.

Bergenstiderna har dock en ansökan som visar alla fastighetsaffärer i Norge efter 1989. BT. No's service är vanligtvis en betaltjänst, men i helgen har de ett avtal med SOL som låter dig söka gratis.

OBS! Frittid är nu över - och den här sökningen (på SOL nr eller BT nr) har nu blivit en betaltjänst.

- BT och SOL har ingått samarbete för distribution av denna tjänst, och i helgen kan användarna kostnadsfritt ansöka om bostadsbas från SOL Bolig. Därefter kostar tjänsten 20 kronor per timme, tillkännager projektledare i Eniro Norway, företaget bakom SOL, Sigrid Lisæth.

Under helgen kan du ansöka så mycket du vill - utan att betala ett öre. Endera för att tillfredsställa din egen nyfikenhet om vad grannen betalade för sin egendom eller för att ta reda på vad den lägenhet du överväger att köpa har handlats för tidigare.

Bra jakt!

Du hittar prisstatistiken här.

ADVERT

Mest populära