All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Vilken färg är du idag?

->

Det faktum att färger påverkar stämningen i ett rum är inget nytt i sig, men LivingColors är en upplyst nyhet för konsumenterna. Tidigare har du bara upplevt denna typ av färgat ljus på internationella hotell och nattklubbar etc. Här har du använt färger på samma sätt som solen gör. Svaga gula nyanser på morgonen går sedan över till blå och vita lampor på mitten av dagen. På kvällen lägger de röda och violetta färgtonerna till förutsättningarna för en intim och mysig atmosfär.

LivingColors ger dig oöverträffade möjligheter. 16 miljoner färgkombinationer ger dig ett unikt humör. Hemligheten med LivingColors är användningen av avancerad LED-teknik, som använder mycket mindre effekt och varar längre än traditionell ljuskälla. Förutom att hantera färger kan du också ställa in lampan till automatisk färghantering, det vill säga den växlar automatiskt till mjuka färgövergångar.

LivingColors LED-lampa kommer till försäljning från september. Den finns i klar glass för kr. 1399, - och Black Glass och "Style" för $ 1699, inklusive trådlös fjärrkontroll

Närmaste återförsäljare finns här

ADVERT

Mest populära