All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

"Vi har hört skräckhistorier om upplösningen av fotopusetet"

Detta är en del av Vi i Villas-serien om Talmoen-familjen som bygger hus.

Här berättar Vegard om det senaste projektet - en personlig fotografering!

Mars 2017:

Markus har valt ämnet själv. Vi letade efter "Titanic" på Google, och hittade ett motiv vi kunde använda. Happy Homes hjälpte oss att hitta högupplösta bilden och beställa rätt storlek på MrPerswall / Borge. De hjälpte oss att hitta färgerna på väggar och tak i resten av rummet, som tar upp färger från Titanic scenen.

  • Läs också: Hur man väljer rätt bakgrundsbild.

Då var det bara församlingen igen. Vi var lite oroade över huruvida vi höll på sig själv eller om vi var tvungna att få professionella att göra just den där tapeten. I teorin kan vi göra det från tidigare, men bara den här tapeten blir lite speciell. Vi får bara ett försök.

Läs också:

Hur källaren blir fri från lukt

Var noga med alla faser av arbetet. Då får du aldrig mer kula med fukt som tränger in i huset via källaren. Här granskar vi projektstadiet ...

Laser Mätning och precision

När vi öppnar roll för att titta på första längden, vi vet att kvalitet är tjock och fin. Vi har hört skräckhistorier om bildförlusten som har lösts efter att ha blivit limmad en stund. De måste ha varit tunnare, är vår slutsats.

  • Läs expertens bästa tapeter tips här.

Vi läser i användarhandboken att procedurerna på detta liknar vad vi gjort tidigare; rulla limet på väggen och arbeta sedan med tapeter längden för alla röster. Den typ som hade lösts hade en något annorlunda inställning; Där måste man lägga lim på baksidan av tapeten och vänta fem minuter. Då kommer tapeten att dämpas, och det kan förmodligen gå fel.

Det spelar ingen roll för oss, så vi börjar bara. Först skär vi till de tre första längderna så att de är redo. Sedan rullar vi på tapeter tapeter på väggen. Valsens bredd är 45 cm, så jag lägger laser 45 ur hörnet. Då vet jag att vi bara behöver rulla lim lite över den linjen. Dessutom är det extremt viktigt att få den första längden precis rätt så att alla andra längder kommer att vara korrekta efteråt.

Markusens motiv har en slags banner i botten. Vi vet att fotsteget är 7 cm uppe på väggen, så det är ok att få motivet tillräckligt högt. Genom att dra toppen av motivet 3 cm ovanför takramen, kommer bannern i bilden att slå bra.

Läs också:

Katalog House vs. Arkitektdesignat hus: Hur man väljer huset för dig

Att välja vem som ska utforma ditt hus kan vara ett svårt val. Här får du en översikt av fördelarna och nackdelarna med arkitektritade hus och ...

Smart att vara två av jobbet

Första längd är monterad på väggen som jag håller i topp mot taket, och Nina håller längd längre ner så det inte fastnat i väggen. Vi använder tapetborste för att trycka tapeten mot väggen, liksom stryka luft mellan vägg och tapeter.

Se processen här:

Vi strävar alltid i slutet av tapeten mot laserremsan nerför väggen. Vi kan "glida" tapetet lite i sidled på limet, även om det är fäst, så vi kan få det i bulk. När vi äntligen är nöjda med hur tapeten ligger och att vi inte kan känna några luftbubblor kan vi gå vidare.

  • Här kan du se hur familjen valde kakel till badrummet.

Nytt 45 cm mäts till höger, laserstrycket flyttas på motsvarande sätt. Sedan är det på med lim igen. Rullar hela ytan lätt och använder mat precis längs taklistan. Mycket viktigt att få tillräckligt med lim direkt i lederna, så bandet kommer inte att släppas senare.

Läs också:

Kommunen nekade Eric att bygga ett garage.

Han tog saken i sina egna händer och kom fram med en lysande lösning.

Varje längd tar ca 6-8 minuter. Trevligt att se hur utformningen av den stora båten tar form. Vi är briljant nöjda med alla produkter och resultat:

Den färdiga väggen! Himlen mäts i en blå färg från Happy Homes egna färgschema, VH Duggfrisk. Andra väggar är målade med färgen VH Lake.

Familjen sponsras med konsulttjänster från inredningsexperter i Happy Homes och målar från Gjøco. Fotoutskriften tillhandahålls av MrPerswall. se / Borge.

Missa inte utvecklingen i de andra rummen i huset - håll dig uppdaterad via Vi i vårt villighetsbrev!

ADVERT

Mest populära