All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Välkommen till Autofil. nej!

Autofil är en term, ett tillstånd, kanske en legend.

Alla som finner något som händer i kroppen eller i huvudet när de ser en snapbil kan säkert kalla sig autofil. Superbilar, skåpbilar, skåpbilar: allt kan vara av intresse. Det är du som bestämmer!

Autofilnamnet uppträdde först på TV-skärmen, med Jan Erik Larssen i spetsen. Dessa episoder finns fortfarande i sin helhet på NRKs hemsida och är värda en titt!

tidningen Autofil har funnits sedan 2002 och har arbetat parallellt och oberoende av tv-serien, som gick av luften i 2008. Idag är vi den största oberoende biltidningar, och ändå fokusera på den grundläggande principen: Bilar ska vara roligt!

I redaktionen har vi vanliga anställda och erfarna frilansare som arbetar kontinuerligt för att leverera det bästa av bilunderhållning och konsumentvaror till Autofil och Gatebil-tidningarna. Vi levererar även alla bilar till Dinside. nej och Dagbladet och db. nr.

Espen Stensrud, chefredaktör

Det är en konstig sak från Raufoss, redaktör Espen är inget undantag. Gillar allt som går fort på två eller fyra hjul, eller till vatten, men har helst en stor SUV med gott om utrymme eftersom han har tre småbarn hemma. Juryens ordförande för storårets bilutmärkelser i Dagbladet / DinSide / Autofil - och älskar sin guldfärgade veteranbubbla.

E-post: [email protected]

Fred Magne Skillebæk, redaktionschef

När JESSHEIM Grand son är inte på jobbet, reser han helst till skogen med en av sina ombyggda Toyota Hilux. Offroadentusiast till tusentals, och reser runt i världen med kamera - eller letar efter bildelar.

E-post: [email protected]

Lord Arnstein Landsem, journalist

Foto: Autofil mer

"The Secret Life of Lord Arnstein Landsem" är en bok som vi skulle ha läst. Norges enda officiella Herre är en otroligt fascinerande kopia av mänskligheten och ägs av färre än 13 bilar. Föredrar åtta cylindrar. Företrädesvis med kompressor på toppen.

E-post: [email protected]

Knut Arne Marcussen, journalist

Foto: Autofil mer

Editor "mest strukturerad" medlem, bosatt i Drammen med en relativt kraftigt tvinnat pendlande till staden. Säg inte nej om nyckeln till en tysk sportbil kommer fram till skrivbordet. Han är också en med den tyngsta gassfot: Knut Arne är det enda vi känner till som har lyckats få biljett för fortkörning i en Kia Picanto ...

E-post: [email protected]

Knut Moberg, journalist

Foto: Nina Hansen / Dagbladet Visa mer

Francophiles Moberg älskar att dyka i siffror och formler. Kanske inte så konstigt - han är den mest utbildade (och bildade) av oss och gick i skolan tillsammans med Jonas Gahr Støre. Mest av allt kan vara sensationellt mycket!

E-post: [email protected]

Rune Nesheim, journalist

direkt från Nakkerud Buskerud kommer en arbets hingst av den sällsynta, som inte tvekar en sekund om han var tvungen att avveckla sin bil tre gånger för att göra en sådan ett DAB-radio-test.Ansvarar för Gatebilkupongerna och förstås kungen av allt som är av matchen.

E-post: [email protected]

Jamieson Pothecary, creative director

Foto: Autofil mer

Medan andra är ute och hitta naglarna, sittande James oftast på kontoret och sätta ihop tidningen. Med fotoutbildning och extrema bilintressen i ryggsäcken är det en bra idé att hitta en bättre designer för Norges bästa bilmagasin! (... den annalkande deadline, så vi vågar inte skriva något otäckt ...)

E-post: [email protected]

Geir Hovensjø, frilansjournalist

Foto: Autofil mer

Veteran med en känsla av veteraner. Mest sedda i Elverum-områdena, vanligtvis i ett dunkelt fordon som tas från ett garage som rymmer fler bilar än strängt krävs. Autofils statistik-nestor har varit en motorjournalist under en livstid och är en grundlös källa till bra berättelser och fakta som du aldrig trodde du skulle veta.

E-post: [email protected]

Kaj Alver, frilansjournalist

Från vårt distrikt i väster, kommer Gatebil entusiast Kaj Alver. Känd för tung gasfot, frekvent växling - och aldrig nej om det borde vara bra! Som alla Bergens talar han uppenbart som ett vattenfall.

Email: [email protected]

Dessutom har vi de två framstående frilansarna Morten Moum och Stein Bekkevold.

ADVERT

Mest populära