All egendom: trädgård, kök, inredning >> Utomhus

Veckoschema för målning av huset

När huset för att målas ut, är det oftast köper målarfärg toppbeläggning fokuserar mest. Men för att färgen ska behålla vad den lovar, finns det mer än att få rätt typ av färg eller borsta den snabbt på väggen.

Livet av behandlingen och jobbet skulle vara bättre om vi låter mer tonvikt på hela processen, är att även det förberedande arbetet, enligt IFIS Forum för färg. De vill göra ett slag för bra jobbat arbete är en bra investering för en husägare.

LÄS OCKSÅ: Att måla huset.

Ange tillräckligt med tid

SKYDD: Håll växeln klar och ta tvätten på måndag. (Foto: Mari Andersen Rosenberg / ifi Com.) "> WASH: har utrustning redo och ta tvätt på måndag. (. Foto: Mari Andersen Rosenberg / ifi Com)

- täckfärg är endast den sista delen av fräsprocessen, pricken. Men resultatet bli bra måste arbeta gjort bra från början. ytan ska vara ren och torr och alla öppna sår och skador primas och plats målas innan täck tillämpas, säger de.

det är samma procedur gäller om huset bör behandlas med målarfärg, bets eller däck fläck fuska det här, det finns ingen färg garanti gäller

expertpanelen rekommenderar därför att avsätta för alla faser av processen

Läs också...: Detta är tecken på att du behöver för att måla om.

mycket att spara

Visa När huset är ren, är det tydligt att kontrollera om det finns några lös färg eller annan skada på hjärnan. (Foto Kristian Owren / IFI. com) "> Visa När huset är ren, är det tydligt att kontrollera om det finns några lösa färg eller andra skador som kommer att blinkas. (. Foto: Kristian Owren / ifi Com)

- är planen att måla huset i helgen, är det klokt att börja på måndag. Då har du tid att göra allt klart, säger de.

Underlaget måste vara ren, torr och fast, så det måste vara tillåtet för tvättning, skrapning lös färg primer av rent trä och fläck måla över primern. Det måste också beräknas tid för torkning.

LÄS OCKSÅ: Hur man tvättar huset.

- Lägg till tid för beredningen. De timmar som används extra här kan spara mycket och försäkra dig om ett gott liv, säger IFIs målningsforum.

Planera dag för dag

BASIS: Bieträ måste slipas innan det målas eller målas igen. (Foto: Nordsjö) "> primer: Bare trä måste grundas före betning eller ommålning. (Foto: Nordsjö)

Om huset ska målas i helgen är det rekommenderade veckoschema:

  • måndag . huset tvättas
  • tisdag. beklädnad kontrolleras för skador och sår lös färg skrapas bort
  • onsdag.. Bart träslöjd primas
  • torsdag. det område som beror på fläcken målade ett skikt
  • fredag: Coats nummer två färgfärger appliceras.
  • Lördag: Väggarna är målade.
  • Söndag: Njut av resultatet och bra jobbat arbete.

MALE: När förberedelsen är bra gjort är det nöjet att komma till toppen. (Foto: Nordsjö) "> MAN: När förberedelsen är bra gjort är det ett nöje att komma till toppen. (Foto: Nordsjö)

ADVERT

Mest populära