All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Dessa förändringar när vi säljer huset

Färgglada väggar och inredning i hem och hem har blivit mer och mer populära på senare tid.

Men pipa får ett annat ljud om du vill sälja huset. Då återgår de flesta till neutralen.

Ett säkert val

Om du tittar på hemannonser ser du att de flesta hemmen är dekorerade med vita och neutrala färger, skriver Ifi. nr.

Men om du har mörka färger och en ganska personlig stil i hemmet när du säljer kan det vara svårare för köparen att se hur hemmet kan vara eget.

- Det finns många som inte ser stilen eller tänker på hur rum blir när de har färg. Eller gillar de inte färgen helt enkelt och då väljer de det här objektet borta. Med vita ramar är det lättare för mäklare att sälja, säger kreativ ledare på Fargerike, Tale Olivia Henningsen, till Viivilla. nr.

Även om färgerna blir mer och mer trendiga ser man att de vita och neutrala färgerna dominerar när man säljer hemmet. Henningsen tror att neutrala färger kan ge känslan av att börja med tomma lakan.

Läs också:

För att skapa häftiga marmorbitar

med lera och lite kreativitet kan du enkelt skapa snygga bitar som skyddar ditt bord. Se hur här!

- Mer välja neutrala färger när du ska sälja din bostad, eftersom det är den färg som slår mer och ge egenskapen en neutral basis, säger lektor, Tone Benno, med Real Estate ett Nittedal.

Läs också: Nu borsta vi satt upp mer än någonsin

I köket är en viktig plats för bostaden helhetsintryck, och många väljer ljusa färger i inredningen. FOTO: Getty Images

Första intrycket är viktigt

När fastigheten säljs, det finns några rum är det viktigt som ger ett gott första intryck än andra.

- De flesta rummen används oftast för att sälja hemmet. Vardagsrum och kök fixeras ofta, men också entréområdet för att skapa ett bra första intryck av boende, säger Benno.

Läs också:

Housing färg - ett viktigt val

Innan huset som skall målas, är det viktiga val som ska göras: House dominerar landskapet och färgen är inte bara du och din familj, men också grannar, som ...

VD för DNB Eiendom av avdelningen Oslo St. Hanshaugen, Anders Hverven, säger till IFI. nej att köket är det rum han tycker är mest lönsamt att förnya, eftersom det är ett rum som har mycket att säga om helhetsintrycket av hemmet.

Han berättar att du brukar köra på både ljusa och helt mörka färger, men om kökets interiör är mörkt är det vanligtvis i kontrast till lätta väggar.

Läs också: Nu har vi super kök

Små förändringar i badrummet

Enligt Hverven finns det flera som väljer att vänta med att renovera badrummet helt innan de kommer att sälja, eftersom det kan vara ganska kostsamt.

Så om du planerar att borsta badrummet innan du säljer hemmet bör du starta den lilla. Det är inte säkert att de förändringar du gör i badrummet kommer att vara desamma som de nya ägarna vill ha.

Läs också:

Trädgårdsrummet blir familjens nya favorit

Utöka sommaren har aldrig varit enklare.

Det finns flera saker du kan göra för att fräscha upp badrumsinredningen före försäljningen, vilket inte behöver kosta dig mycket. Det finns inte mer än några färgslag och lite nytt badrumsinteriör, vilket gör badrummet ett helt annat uttryck.

Se till exempel hur Franciska enkelt och billigt kan byta badrum med färg.

Kommentarer

När du kommenterar måste du använda ditt riktiga namn. Var objektiv, respektera andras åsikter och kom ihåg att många läser vad du skriver. Brott mot reglerna kan leda till uteslutning.

ADVERT

Mest populära