All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Vi ville skapa en privat, intim känsla med utekök

i träsket-Lend ter-terräng, men-som ges av en Beaut dissekerade skogsland skåp med idyl-lis-ke bad damm, som ligger withi-ger hyt-turn Ben-te Rui och Mor-ten An-der-sen. Den mest sålda inköpet äger rum i Enningdalen 2009. Hyttan är 55 kvadratmeter och har en utomhus och sen natt-anslutning. -post till fyra Framför är det en stor terra-race, och i en av dem är det ett fina-litet-jämnt utan kök. Ide-en fick Ben te i juni-out-ga-ven i HYT-te-liv 2011.

- Ute-kjøk-ke-net det re-por-ta-SJE om det både praktiskt tish och utkik! Jag känner mig som att kunna vara ännu mer ute och överens med na-tu-ren. Jag växte upp för att vara så mycket som möjligt, och det är också vår bar-na.

Snooked köket självt

Svärmannen fick möjlighet att smyga ut utomhusköket. De gjorde inte en ritning, men tog utgångspunkten i en på skärmen och justerade sedan. De riktade sig till det höga och det breda - vad de ville ha, och efter det lät Morle leca gå till stjärnan. De skulle vilja ha samma vincell som hyt-te-tak, men fick reda på att det var för litet. De tittade också på mu-lig-he-ten för plana tak, men slutade med sluttande tak, så regn och snö föll av.

- Vi vill ha ett speciellt, i-tid-look, out-of-the-box-nätverk, och det var viktigt för oss att det inte var för stort, skrattar mor.

Bauhaus takpaneler är gjorda av plast, en tålig tungmetall som också faller i mycket ljus. Dessutom har de inbyggda LED-lampor från solsystemet.

- Vägen blev lite medan vi gick. Längs vägen vi funnit för ex-em-pel som vi kommer-le en skär re out of-lan-ge vin-you-är veg-genen, som gav både out-vision och ljus,-tel-skrattar Ben th.

Droppdjuret dör, för att det uteslutna köket ska bli en öppen och nära del av loppet. Slutligen mal-te de svarta Tjæralin, som är på-står-dykskola och-tig mot svart-sop-söt som kan vara ag-gres-vass i marsh-Lend ter-terräng.

  • Bild 1 av 7

Alla faciliteter: Uteköket har ett kylskåp, gasspis, diskbänk, förvaringsutrymme och fristående grill. Kort sagt, allt man skulle behöva behandla dig med god mat

Diskmaskiner i det gröna: Bente tycker diskar i friska luften till ljudet av fågelsång. Kabinen har inget vatten och vattnet leds från disken till marken.

Smalt sluttande tak: Familjen har valt lutande tak i plast. Det ger mycket naturligt ljus och låter snö flöda enkelt.

Dekorativ förvaring: Morten har skurit dessa praktiska lådor.

Edle drops: Planen är att borra bra, men så länge du måste gå till cam-ping-platsen i närbild .

Middag i det öppna: Familjen äter ut så ofta som möjligt. De har aldrig ångrat att de inspirerade att skräddarsy sitt eget utekök.

Praktisk lösning: Bente och Morten har valt att göra utomhuskök i ena änden av terrassen. Köket är litet men praktiskt. Det har alla bekvämligheter; kylskåp, gasspis, handfat, förvaringsutrymme och fristående grill.

Smart Upgrade

Out-Cookware styrs med Ikea Benke-Plake, tvättställ, Gasugn, Kjøle- skåp och fristående-en grill. Det finns lagringsutrymme för koppen och vagnen. Dessutom har modern en smal praktisk hålighet på de två kortsidiga.

- Här har vi lagringsutrymmen för de viktigaste. Och om det finns någonting vi saknar, en väg-ett kort-till-go-net, säger Ben-te.

Kabinen har inget vatten. Från tvättrummet läcktes utsidan ut i rören i brickan. Ek-te-Pa-ret har planer på att borra bra, men de går fram till vattnet på cam-ping plaset i närheten till grovt.

En nära plats

Apoteket använder ett stort urval kök från påsk till tio till farväl. Samtidigt har de ägg och ba-con-fro dieter här, och om de plockar upp, kan de plocka upp disken när de lagar mat och äter tillsammans med lun le-ver -po-stei och ba-con.

- Det är fanatig att vara så nära eftermiddagen. Jag njuter av friska luften och hör av fugle-le-san-genen medan jag gör disken, säger Ben-te.

När de har gåvor på mitten av dagen tycker hon om att laga mat på utomhusköket medan man bjuder med gås-till-vem som slår av med något gott i glaset. Om de har stora företag använder de både gasugnen och ugnen inuti skyddshuset.

- Det är praktiskt att veta stek i en ugn och korn-en i den andra. Jag tror ofta att jag borde ha haft två biffar hemma också, sade Ben te med ett leende.

- Vi är otroligt farväl, och om någon blir inspirerad av denna re-por-ta-sjen, som vi blev, har jag bara ett råd: Gör det!

Praktisk lösning: Bente och Morten har valt att göra utomhuskök i ena änden av terrassen. Köket är litet men praktiskt. Det har alla bekvämligheter; kylskåp, gasspis, handfat, förvaringsutrymme och fristående grill.

ADVERT

Mest populära