All egendom: trädgård, kök, inredning >> Innan Du Börjar

Vi möblera med mycket textilier

vill dekorera med massor av tyger, är det viktigt att färger, mönster och slutar blandningar. Välj ett tema och hålla fast vid det. Vi har valt färger och textilier med gravitation. Färgerna har mycket svarthet, mönstren är tärning och textilens mjuka. Här skapas mångfald utan stor färgning. Sammet, velour, linne, siden och bomull har ytor med konsistens och glans som klämmer fast vid varandra. Starka, tydliga färger hör inte till detta.

I ett rum med många tunga textilier är det en bra idé att välja en väggfärg som skapar avstånd till alla textilier. Till alla jordfärger valde vi en kall isblå. Kanske lite överraskande, men det hela fungerar bäst när väggfärgen inte upprepas i textilierna. På detta sätt är väggen ren och ger rummet en luftig och modern känsla. Mot den snygga färgen handlade det bara om textilier. Tillbehör som sladdar, slipsar, tofsar och pärlor ingår.

Väggarna kan målas i en ljus färgton som tas från en av de tyger, men när rummet hade fått en tyngre mer gammaldags känsla.

Vilka möbler passar med dessa textilier?

Här är två sätt att gå. Du kan fortsätta den tunga, något barockstil med tunga bruna och överfyllda möbler. Men det mest spännande är att blanda nya, gamla, tunga och luftiga. Den gamla ärftliga mormors soffa tillsammans med ett glasbord skulle vara en bra kombination.

Vilka andra färger ska vi inkludera?

Vit har en viktig funktion bland de tunga färgerna. Detta gör att de andra färgerna blir tydligare. Mjuk bomull med blond passar snyggt med de andra mjuka ytorna. Den glansiga kudden med paletter är en fashionabel detalj. Kom ihåg: det är upp till en!

Vad sägs om mattan på golvet?

Orientaliska mattor är det bästa valet. En sisalteppe fodrad med band är dock inte en bra lösning.

Inte:

- Fresta inte komplicerad gardinhängande. Textilier med god kvalitet, vackra färger och mönster är bäst när de hänger sig fritt. Tillbringa några extra höjder så att det blir rikligt. Och låt gardinerna gå till golvet där det är möjligt.

ADVERT

Mest populära