All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Vi kommer till DEG i sommar!

I våra hektiska Østlands orienterad Varje dag kommer vi inte ofta och möter dig autofil själar där ute i det stora landet. Det är därför vi håller på att lägga en vecka i sommar för att göra det!

Våra reportrar Lord Arnstein Landsem och Stein Inge Stølen ger sig ut på vägarna i Autofil dekorerade Range Rover Evoque med Autofil trailer i släptåg, liksom sportnyheter Toyota 86. Det blir ett slags norsk tolkning av kultfilmer "Smokey och Bandit", där en lastbil och en svart Pontiac Firebird Trans Am orsakade förödelse i söder. Våra reportrar använder Autofils "biltåg" och den roligaste körmaskinen vi har försökt hittills i år för att återskapa magiken. Vi arrangerade även en walkie talkie!

Lord Landsem och Stølen talar respektive Evoquen och en GT86. Bilden tas från vägturen-en tidigare i år. Toyota som de ska köra nu är orange. Tut om du ser oss i sommartrafik! Foto: Autofil mer

I år börjar turen i glada Sørlandet, genom en somriga sydväst länder, upp längs kusten hela vägen upp till fotbolls infekterade nordvästra landet. På vägen slutar vi i de största städerna Kristiansand, Stavanger, Bergen och Ålesund, för att skapa en informell bilslag för alla som kan krypa och gå (och köra)!

Har du stadens mest bilbil?

Vi kommer att tävla mest bilbil i varje stad där vinnaren får en bilrapport i Autofil, ett par exklusiva autofilgåvor och mycket ära och ära! Vi kommer definitivt att göra broschyr om de faktiska träffarna också. Dessutom ska vi filma allt som händer, så det är ganska möjligt att hitta dig själv och bilen på Roadshow-videon som vi skickar ut efter sommaren.

Dessutom har vi många autofile överraskningar på lager! Förvänta dig att se coola bilar på displayen och många andra brister. Här är inget att undra på - besök Autofils vägshow när vi kommer till din stad!

Här är vi:

  • Kristian v / Sørlandssenteret: Måndag 30 juli
  • Stavanger v / Forus: tisdag 31 juli
  • Bergen v / Festplassen: Onsdag 1 augusti
  • Aalesund v / Färg linje Stadion: torsdag 2 augusti
  • ( OBS: Om Ålesund spelar en hem den 2 augusti, vi sätter roadshow i Ålesund till fredag ​​3 augusti istället)

ytterligare information om tider och vad kan förvänta sig att titta på showen, kommer snart. Följ sidan ...!

Om du träffar oss någon annanstans på vägen, tveka inte att komma undan och chatta!

Ta även ett foto och gå ut på vår Facebook-sida.

Titta på vägen snart!

ADVERT

Mest populära