All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Vax behandling av möbler

Det huvudsakliga syftet med ett treforsegler är att skydda ytan mot vattenstänk och binda pigmenten i träet så att det förhindrar. Tätningsmedlet tätar också porerna i träytan så att man kan klara sig med färre lager vax eller lack.

Hur man gör det

1. Applicera borstad träförseglingar i en jämn kappa. Låt torka i 8 timmar.

2. Torka noggrant ytan med fint sandpapper eller med Liberon polish nr 0000. Ta bort damm. Vaxer eller lacker kan appliceras.

franska polish

Liberon franska lack är utmärkta att använda i enlighet med vatten eller alkohol baserad fläcken för att förhindra fläckar i betning och för att uppnå hög glans och mer djup i virket.

Hur man gör det

1. Applicera Liberon franska polisen med en bred och mjuk pensel. Använd ett eller två lager för att försegla träet. Låt torka i ca. 2 timmar mellan områdena.

2. Torka försiktigt med fint sandpapper eller bäst av polerat ull nr. 0000. Ta bort sanddammet. Vax eller fortsätt med skinnskikt på ytan för att få finishen klar.

Möjligen mer om denna produkt ...

Veteran Wax

Virket kan ske i form och karaktär, med hjälp av en antik vax. Vuxen består av a. av karnaubavax som ger en hård, slitstark, antik glansyta. Den vuxna är utmärkt för efterbehandling och underhåll av möbler.

Metod

1. Applicera vaxet i ett tunt lager med en dott Liberon polishull nr 0000 i träfiberriktningen.

2. Låt torka i minst 2-4 timmar, helst längre.

3. Polera sedan med en mjuk bomullstyg eller Liberon Tempico polskborste.

Liberon Black Bison Antik Växer är även i vätskeform avsedd för stora ytor eller där det finns alltför stora ornament i substratet. Applicera med pensel eller tyg.

© Ifi 2002

ADVERT

Mest populära