All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Vattentoalett med biomottak

Ägare av vattentoalett med biomottak

Antal svar: 14

1. Har haft brottet i genomsnitt: 2, 1 år. Den äldsta är 5 år och den yngste är 3 månader.

2. Kabinägarna tycker att det var lätt att installera det själv, i genomsnitt svarade de 2, 8 där 1 är löjligt lätt och 5 var nästan omöjliga.

3. Toaletten är nästan löjligt lätt att använda och rena. I genomsnitt var poängen 1, 4 där 1 var löjligt enkelt och 5 var nästan omöjliga.

4. Ingen av kabinägarna störs med luktar inne i toaletten. I genomsnitt blev det 1, 07, var 1 aldrig och 5 hela tiden.

5. 2, 4 var det avsnitt där kabinägarna svarade på krävande inspektion och underhåll av toaletten. 1 är aldrig och 5 är två gånger om året.

Det finns några av de totalt 419 inlämnade svaren för denna typ av stugeltält. Endast 14 ägare har en vattentoalett med biomottak och i genomsnitt har de ägt detta i ungefär två år. Alla har en cab ride från Jets, med undantag för en som äger en Aqua Green Bio för infiltration.

Det är ingen större skillnad mellan vad de 13 Jets ägarna säga eller den som har en Aqua Green, men det är klart att vi har kunnat samla många fler svar från den förra. Användaren av Aqua Green biomottage akvariet säger att denna toalett ger en bekväm och bekväm känsla vid stugan.

Jets hyttedo

Människor är mest nöjda med denna typ av vattentoalett med biomottak. De tycker att det fungerar bra, det är trevligt, luktfritt och praktiskt.

- Det här är nästan samma toalett som används i hem, mycket lätt att använda och förbrukar mycket lite vatten. Toalettkomfort är som natt och dag jämfört med till exempel Multoa. En av de bästa investeringarna vi har gjort i stugan.

En läsare skriver att han / hon har haft problem med stuga pappan, men har alltid fått bra hjälp och instruktioner från servicecentret. En annan säger att det är lite tungt att lyfta upp biomottaket när den är full och att det lönar sig att regelbundet kontrollera hela sommaren för att undvika den övre kammaren är fylld för mycket upp.

Det är också lämpligt att kontrollera att vätskan dräneras genom sträckan och den perforerade hinken. Det är sant att dräneringen inte har fungerat optimalt. Ett annat tips är från en användare som har förändrats mesh filter i bioTanken ventiler, eftersom dessa rost och orsakade enorm fluga / larveliv i tanken.

Filtret har ersatts med syrafast trådnät och det har inte funnits några flugor efter denna förändring.

Två av ägarna av denna typ av stuga visar att de tycker att toaletten är lite dyr, men i gengäld är komforten hemma.

ADVERT

Mest populära