All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Vatten toalett och komfort av kabinen

Många lägenheter är inget samröre med möjlighet till offentlig vatten och avlopp, men vill vattentoalett i kabinen ändå eftersom det är en mer bekväm lösning än alternativa toalettlösningar utan vatten. Eftersom du är beroende av en septiktank och tömning av detta kommer vattenförbrukningen att vara viktig. SFA Saniflo kvarntoaletter har vattenförbrukning till 1, 2 liter per tvätt i ECO-läge och kommer att vara ett bra alternativ på grund av låga investeringskostnader. Bänkskivor med inbyggd pump kostnadsriktlinje cirka 11 000, - bläck moms. Vad som kommer nästa är rörledning, tank och montering av detta. Grilltålarna är tillgängliga med och utan nätanslutning och i 230v eller 12 volt. Sköljningen fördelas jämnt 360 grader genom skålen, så att den tvättas på bästa möjliga sätt mellan varje toalettbesök. Bullernivån är också mycket låg jämfört med alternativen och blir inte arg för varken växa eller barn.

Sköljningen är jämnt fördelad. Låg ljudnivå, som på en klassisk toalett med sikten.

Eftersom håltoaletten har en inbyggd pump behöver septiktanken inte ligga under toaletten eller att du är beroende av fallet hela vägen. Maskinerna har kapacitet att lyfta dräneringsvattnet 3 meter vertikalt eller 30 meter horisontellt (1 meter vertikalt motsvarande 10 meter horisontellt om du vill kombinera).

Grindertoalett för 12 volt med 1, 2 liter per sköljning i ECO-läge och mjuk stängsäte.

Läs också:

7 saker att tänka på innan du får en utomhusjacuzzi

Drömmer du om ett spa i trädgården? Det kan snabbt bli verklighet, men först bör du tänka på några saker.

Det är också enkelt att utföra underhåll på produkterna, eftersom hela tornpumpen är lätt tillgänglig på toaletten (bara vrider den).

Sanicompact Comfort. Väggmonterad vattenkokare toalett i 230 volt.

Vissa stugor har möjlighet att ansluta det kommunala avloppssystemet, utan förlitar sig på en pumpstation för att lyfta bort vattnet av tyngdkraften linje eller en större gemensam sump. För att inte varje stuga ska få onödigt hög kostnad för stora pumpstationer kommer Sanicubic 1-produkten att vara överkomlig, där den totala vertikala hissen inte överstiger 11 meter. Denna pumpstation kan placeras under hytten eller i hytten och har 3 110 mm ingångar. Kombination av prestanda och lågt pris, listpriset är 16 000, - Ink moms gör det särskilt lämpligt för denna typ av utmaning.

Sanicubic 1 visas med sido- och toppanslutningar.

Läs också:

Gymnastikutrustning

Planerar du att skapa ett gym, behöver du utrustning för träning. Här ger vi dig tips om vad du behöver för att komma igång.

Sanicubic monterad under golv.

Sanicubic lyftstation tar allt avloppsvatten från en hel bostad eller stuga och pumpar bort.

Läs mer på vår hemsida www. Saniflo. nej

Läs också:

Badkar i skogen

På sin landsbygd vid Steinsfjorden har Lene och Are Vestrum byggt ett gott massagebad och en terrass som passar terrängen.

ADVERT

Mest populära