All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Vill du ha lyxig stuga?

Kan du önska att du hade en stuga vid Geilo nu på påsken?

Eller tycker du mer om sommarens sommarsemester, nu då påsken är över? Har det inte varit trevligt att ha en lyxhytt vid havet när den gemensamma semestern och sommarvärmen äntligen kom?

Trots de dåliga tiderna på bostads- och stugmarknaden kommer de dyraste stugorna fortfarande att säljas.

På grund av att de som köper sådana lyxiga bostäder har råd i alla fall förklarade turismforskaren Arvid Flagstad för DinSide tidigare i år.

Oavsett om du har råd - eller inte:

Här är de tio dyraste och förmodligen de mest lyxiga stugorna som är tillgängliga för försäljning just nu. Se om du hittar en som deadlines:

22. 500. 000 NOK

Foto: Georg Solberg AS. Foto: Foto: Finn. nej Visa mer

Det som ska vara en av Sandefjords finaste fastigheter är nu till salu. I annonsen på finn. nej, egendomen beskrivs som både "stuga" och "exklusiv villa". Bostadsytan är 332 kvadratmeter, och platsen beskrivs som "magnifik med vacker utsikt över Sandefjordsfjorden och Vesterøya".

"Här finns gott om plats för hela familjen att njuta av livet och tänka på hur underbart du bor ..." avslutar mäklare Arnfinn H. Sørhaug i Georg Solberg AS.

Byggnaden är skyddad och orörd, med bra skydd mot grannar. Utsidan och inredningen i byggnaden är perfekt utlagda. med gott om plats för att hålla festliga händelser. Dessutom finns en privat brygga strax nedanför fastigheten med badanläggningar. För barn passar den stora gräset vid uppfarten dig för bollspel, lek och roligt.

En annan lyx som nämns här är det integrerade multisystemssystemet från LINN-ljud till ett värde av 500 000 dollar, hemmabio, 33 graders pool, automatisk dörröppnare med TV-kamera, garderob och bubbelbad.

Foto: Fastighetsmäklare 1. Foto: Foto: Finn. nej Visa mer

Se annonsen här .

20. 000. 000 NOK

Denna stuga är 430 kvadratmeter och ligger på en 1800 kvadratmeter stor solig tomt med panoramautsikt. Alperna i Geilo Fjellandsby ligger bara 100 meter bort. Området har också vackra, preparerade vandringsleder.

Förutom tio rumshytten har fastigheten en bilaga med öppen spis och bibliotek samt ett dubbelgarage.

Se annonsen här .

19. 500. 000 NOK

Foto: Terra Eiendomsmegling. Foto: Foto: Finn. nej Visa mer

Vid Hafjell finns också flera lyxhem till salu. Detta ligger på toppen av Hafjell Fjellandsby med en fantastisk utsikt över Gudbrandsdalen. Här är det skidor och ut i den nya Sveårdsløypa och direkt tillgång till längdskidspåret bakom stugan.

Bostadsområdet är 421 kvadratmeter och en tomt på 2 407 kvadratmeter.

Stugan är byggd i exklusiva material, med en speciell och mysig planlösning uppdelad i fem halvplan.

Se annonsen här .

19. 500. 000 NOK

Foto: Mäklare, Advokatfirmaet Midgaard & Opthun ANS. Foto: Foto: Finn. nej Visa mer

"Ett ovanligt tillfälle för dem som letar efter en unik pärla i skärgården". Detta skriver mäklaren om denna egendom på Kragerø.

Platsen är fantastisk: Den största delen av oceanen, med utsikt över bland annat Jungfruöarna och havet i söder. Solförhållandena är mycket bra från morgon till kväll, vilket är bra med tanke på att naturreservatet är 6 781, 5 kvadratmeter med lång strandlinje, glänsande swabergs, skyddade vikar, två vackra bryggerier och privata badbroar.

Fastigheten består av två byggnader: en huvudhytt med annex och ett sovrum hus.

Se annonsen här .

17. 400 000 NOK

Foto: Mäklare, advokat Stein Herland AS. Foto: Foto: Finn. nej Visa mer

Vill du ha en helt ny stuga? Här är en exklusiv kvalitetsstiftelse under planering. Byggnadsstart är denna vår. Låtet kommer att bestå av en huvudhytt, ett stall och ett garage med ett förråd.

Webbplatsen ligger i Geilo Fjellandsby, som är ett exklusivt och attraktivt område med skidor in och ut.

Huvudhytten måste ha 14-16 bäddar och fyra badrum.

Se annonsen här.

17. 000. 000 NOK

Foto: Advokaterna Sem och Johnsen Real Estate. Foto: Foto: Finn. nej Se mer

En annan skärgårdspärla på Sandefjord: Denna stuga ligger på en stenig ö på Vesterøya med panoramautsikt över Melfjorden och mot Østerøya. Fastigheten har ett eget bryggeri och en 100 meter lång strandlinje (!).

- En unik möjlighet, eftersom fastigheter som det här sällan kommer till salu, betyder mäklaren. Stugan ligger i ett lugnt läge, så du kan njuta av nya dagar i fred och frihet. Dessutom finns det trevliga vandringsmöjligheter i området.

Detta är förmodligen den plats du betalar mest för, men själva stugan är också ganska bra. Vardagsrummet är 117 kvadratmeter och har ett vardagsrum med öppen spis och utgång till terrassen, matsal med panoramautsikt, kök med egen frukostterrass, fyra sovrum med tio sängar och en bilaga med ett förråd.

Se annonsen här .

15. 000. 000 kronor

Foto: The Broker House. Foto: Foto: Finn. nej Visa mer

Denna stuga ligger på toppen av Hafjell Fjellandsby, precis intill Kjusløypa, som vanligtvis öppnar sig först och stänger förra säsongen. Nästan alla rum har panoramautsikt över bergen.

Speciellt för denna stuga är en separat ingång som kan användas när du kommer hem från den alpina kullen eller längdskidbacken. med rymlig garderob och utrymme för förvaring av skidutrustning. Dessutom har stugan två vardagsrum, fyra badrum, sex sovrum, dubbel integrerat garage och flera bås.

Se annonsen här .

14. 900. 000 NOK

Foto: Privatmegleren Eiendomsmegling Prestige AS. Foto: Foto: Finn. nej Visa mer

Denna stuga ligger också i Hafjell, mer specifikt på Lunnstaden.Här är skidinlägget för både alpina och längdskidspår.

Detta är en exklusiv handbyggda timmerstuga från 2007, med en speciell lösning, där storstugan och bilagan är associerad med en låsbar glas gång / vinterträdgård.

Med fyra vardagsrum, två kök, nio sovrum, fem badrum, bastu, tvättstuga, förråd, dubbelgarage och under de två stora terrasser bör det finnas tillräckligt med utrymme för en trevlig semester.

Om du köper denna stuga kommer du också att njuta av fyra Sony-plattskärmar och en utomhusbadtunna.

Se annonsen här .

14. 900. 000 NOK

Foto: Mäklare, advokat Stein Herland AS. Foto: Foto: Finn. nej Visa mer

Denna stuga på Geilo har en yta på 426 kvadratmeter och beskrivs som en "mycket rik familjehytt". Så det finns då också ski, bastu, spa-avdelning med jacuzzi, bar och öppen spis, vinkällare, bibliotek, kylförvaring, torkrum, gym och klädkammare - förutom alla "standard" rummet.

Byggnaden ligger i timmerträet. Platsen är också den bästa - i Geilo Fjellandsby, nära alpina sluttningar och längdskidspår.

Se annonsen här .

14. 500. 000 NOK

Foto: Fastighetsmäklare 1. Foto: Foto: Finn. inte mer

Stugan är delvis oavslutade, men med tanke på att fastigheten är en ostörd naturtomt av de sällsynta, kan det ändå vara värt att lägga ditt bud här. Platsen är en av de bästa i Kristiansands skärgård, mer specifikt i Fidjekilen.

Fastigheten bildar en ed med lång strandlinje. Det finns swaberg, sandstrand och flera bryggor. Det finns också ett kort avstånd till skolan, bussen, butiken och golfbanan. Möjligheten är därför närvarande för att göra denna stuga till helårsbostad.

Den totala arealen är 2860 kvadratmeter.

Se annonsen här .

NEWS:
  1. Minns detta innan du avvika från hytten
  2. Modern log lösning sparar tid och energi
  3. Cabin dröm för utlänningar
  4. Kommer hyra stuga
  5. Stuga i fjällen och <999 > havet Hjälp, det regnar genom taket
  6. Var inte dessa stugor helt din prisklass?

Kontrollera även de 10 billigaste stugorna just nu .

ADVERT

Mest populära