All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Har stora badrum med prylar och lyx

- Badrummet har blivit ett viktigt och prioriterat rum i huset. Vi kommer gärna pengar i renovering eller byggande av badrum, och drömmen är ett relaxrum där vi kan koppla av och dra sig tillbaka från ett hektiskt schema, sade Bjorg Owren, Man. Director IFI. nr.

Även de som arbetar på utformningen av badrum i den dagliga delar inte samma åsikt:

- Ett ökande antal önskar stora badrum som kan fungera som en levande och användbart utrymme plus ren badrum och det går oftast på bekostnad av garage, bås och tvättstugor genom att slå ut väggarna, säger inredningsarkitekten och badrumsspecialisten Åse Imset.

Det ska också finnas plats för både träningscyklar, bänkar och bra stolar med mjuka kuddar. Dubbelsidig 160 x 90 cm dubbla handfat med två duschbeslag blir vanligare.

- Båda duschar och badkar ska helst vara så stor att det finns utrymme för två, och mor vill ha en bekväm stol vid dörren så att hon verkligen kan få bekväm när hon tittar på dina barn badade fortsätter Imset.

gadgets

Radio, är dolda högtalare och TV integrerade i spegeln inte ovanligt längre och inredningsarkitekt kan också berätta om fall där hon har byggt litet kylskåp kund dyr kräm samling. Tekniska framsteg leder också till att pappa kan få sin dos av teknik på badrummet.

- Framtida dusch kranar har en så liten gadget som möjliggör vatten att dras mot brunnen som en magnet. Sådana funktioner är särskilt människor intresserade av att höra mer om, fortsätter hon.

ADVERT

Mest populära