All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Förlusten av rosa för bröstcancer fall

Rosa Bandet-kampanj syfte är att hjälpa till att bekämpa bröstcancer genom att sprida information och öka kunskapen om sjukdomen, samt samla in pengar för bröstcancerforskning. Det är år 14 när den rosa månaden är markerad i Norge.

Bakgrund till ett bra fall

Det finns många sätt att stödja väskan. Paint och tapettillverkare Flügger har i år, liksom förra året, beslutat att inleda en särskild förlust som säkerställer Rosa Bandet-kampanjen 50 miljoner för varje såld rulle.

- Vi vet självklart att en ny tapeter på väggen inte förändrar situationen för den enskilda patienten i bröstcancer, men det gör kontantbidrag - om det finns tillräckligt med dem. Eftersom det finns färger och tapeter har vi funnit ut, är det naturligt för oss att stödja orsaken på detta sätt, säger Lone Kisbye på Flügger.

Skönhet och färger skapa glädje

Årets Pink Loop tapet kallas "Florence" och designades av Elsa Krogh. Motivet är stora och snygga rosor som kan expandera på en eller flera väggar. Tanken bakom designen är att även om bröstcancer är ett allvarligt ämne, behöver tapetet inte vara grått och ledsen. Tvärtom; lysande färger och harmoniska nyanser verkar i allmänhet att uppmuntra och stimulera, oavsett vilken sinnesstämning du är i

-. Namnet har väv utandad av Florence Nightingale, som ägnat sitt liv åt att ge vård. Dessutom inspirerades vi av namnet Florens, ursprungligen kallade Fiorentina - vilket betyder att det blommar, säger Kisbye.

ADVERT

Mest populära