All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Bakgrund

Ett bra resultat kräver dock att väggen är helt klar innan du börjar. Finns det stora oegentligheter som du måste glittra och mala. Du kan använda en primer på väggen (stapelväggen) för att få maximalt lim för tapeten.

Förvänta dig aldrig att väggarna i huset är rätt. Använd vattor eller trådkabel för att få rätt utgångspunkt för att lägga till den första tapetlängden.

Nästa steg är att applicera en bra mängd lim - tillräckligt för att tapetet får ett bra grepp, men inte så mycket att det är svårt att få det smidigt och vackert.

För att applicera lim på botten av golvet rekommenderar vi att du använder en radiatorborste.

När det är klart för tapeten själv, kolla om det har en mönsterrapport som du måste vara uppmärksam på. Vanligtvis har tapetet ett mönster som kräver att man tar hänsyn till hur man placerar längderna. Det finns ett fast avstånd mellan varje gång mönstret upprepas - det avstånd vi kallar & rdquo; Rapporten & rdquo; . Bakgrund utan flaggat mönster, vi kallar rapportlösa tapeter.

Här ser vi att mönsterdetaljen är direkt motsatt varandra.

När du lägger tapeter på väggen, använd (för vinylband), en plast tapeter (tapetborste för pappersfacket) för att ta bort eventuella luftfickor. Börja på toppen och dra slätten mot kanten så att luften pressas ut.

Ta slutligen bort överflödig tapet med golv och tak. Håll stålskärmen på väggen och skär med tapetkniven.

ADVERT

Mest populära